PVC és PE Dréncső, szivárogtató cső

PVC és PE Dréncső, szivárogtató cső

A dréncsövek 50 és 100 méteres tekercsekben kaphatóak, de a lakossági felhasználók  rendszerint kevesebbet igényelnek ezért megeshet hogy nem egy összefüggő  darabban tudjuk kiszolgálni  , hanem 2 darabban, viszont ilyen esetben karmantyút adunk hozzá.

drencsovek-alkalmazasa.pdf

perforalt nemperforalt 100 pvc drencso szimplafalu

nem perforalt 100 vedocso

 

A NEM perforált szimplafalú dréncső, gáz kpe cső védelmére. illetve ideiglenes olcsó megoldás a csapadék víz elvezetésére de csak föld felszín alatt. Föld felszín felett, a vékony falvastagsága és  az uv állóság híján,  hamar rugalmasságát veszíti és sérül. Mi több , a minusz hőmérsékletek keménnyé, törékennyé teszik a csövet.

ITT VÁSÁROLHATÓ MEG 

 

Bruttó méterára 500 Forint.   Méterre is értékesítünk.

100 geotextilias sarga pvc bordas perforalt drain cso budapest 10 ker kereszturi

MSZ EN 9989

A fotón téves elérhetőség van: új telephelyünk 1106 Budapest Keresztúri út 170 .

100 geotextilia szuroszovet drancso draincso

100 milliméter külső átmérőjű PVC alapanyagú hullámosított falú perforált, lyukacsos, gyári furatolással ellátott dréncső geotextília borítással, talajvíz gyűjtésre, szikkasztásra szivárogtatásra, pince  alapzata köré.  a geotextília borítás megakadályozza a dréncső eliszaposodását, valamit megakadályozza a bizonyos szemcseméret kimosódását a környezetéből.  A perforált dréncső + terfilc  50 és 100 méteres tekercsekben kapható , de levágjuk igényeinek megfelelően. Gyártva a DIN 4262 szerint. 

Javasoljuk a  pontos hossz,  mércével való lemérését, nem lelépve!  Telephelyünkön méretre vágjuk, igényének megfefelően.

A dréncső alapanyaga PVC-

Beépítésénél  a MSZ EN 1046:2001 figyelembe kell venni  !

ÁRA 771 FT / MÉTER ( 607 + ÁFA / méter)

 Az 50 méteres tekercsnek mérete 120 x 120 x 50 cm, ez azért fontos megjegyezni mert a futár légköbméterben számolja a rakomány méretét.

Vegyük például a jelenlegi példát ,  50 méteres tekercs 9400 Ft+ÁFA a szállítási díja.

Egy 100 méteres tekercs szállítási díja 2 x 9400 Ft+ÁFA, mivel a leggazdaságosabban 2 külön csomagban lehet szállítani a mérete és súlya miatt.

Kérem vegyék tudomásul hogy a terjedelmes árú szállítása körülményes és drága.

 

Ha a fenti feltételekkel is rendelnének, az alábbi megrendelőlapot kitöltve juttassák vissza emailben. Email cím a Kapcsolat menüben található.

megrendelolap-terra_metal.doc

 

100 geotextilias drencso hazhoz rendeles online futarral

 DRÉNCSŐ VÁMTARIFASZÁM 39172310

 

Lakosság és ipari felhasználók által egyaránt használt 100-as Pvc , kívül belűl bordás kivitelü, perforált, gyáru furatolással ellátott  szivárgó dréncső.  Minden második bordaközben található egy egy rés, résmérete kb, 4 mm x 1,2 mm,  a dréncső felületén 6 sorban helyezkednek el ezek a lyukak. 100-as pvc  dréncső méterre is kapható a Budapest Tündérfürt utcában .
A tél beálltával óvakodunk a dréncső vágásától ugyanis a vékony pvc anyag merevvé és  sprőddé alakul. Különösen akkor van gond ezzel ha egyszerre tekerik és húzzák azt.  Kínálatunkban még 50-es 80-as és 160-as szimplafalú perforált  drain csö is .

Ezt a tipusu dréncsövet bebugyolálják geotextíliába, ezáltal a dréncső eliszaposodását gátolja. A geotextíliát nem csak a dréncső betekerésére használják hanem az árok és a dréncső beágyazására használt kulé kavics közé, rétegelválasztónak.

Dréncsőhöz geotextília itt.

Tisztítóakna 100 és 110 dréncsőhöz

Tisztítóakna árak itt.

 

 

A 100-as sárga PVC DRÉNCSŐ BRUTTÓ ÁRA 500 Ft/ méter.

 

100 sarga pvc drencso 50 meteres tekercsben budapest perforalt gegecso kereszturi ar bordas

 

100 pvc szikkaszto szivarogtato cso

szivargo szivarogtato cso 100 perforalt

 

100 as drencso rendeles hazhoz

Szivárgó rendszer építése földárokba tokos műanyag dréncsőből,
csőidomok nélkül, földmunka és szivárgórendszer építése nélkül, DN 100 PVC dréncső,

drencso fektetetes alkalmazas kule agyazatba kavics

 vámtarifaszám39172310

Tekercsben kapható duplafalú polietilén dréncső aminek a különlegessége az hogy nem teljesen körkörösen helyezkednek el felületén a rések , hanem csak részlegesen. Jelen esetben a 4 sorban ejtett rések párhuzamosak egymáshoz,   a teljes felület azaz a 360 fokból  mindösszesen kb  220 fokos felületen vannak elhelyezkedve a cső felületén. Ezáltal a réseletlen felület egy úgynevezett folyásfeneket képez, ami a cső helyes szintezése esetében szabad gravitációsan szinte pillanatok alatt elvezeti a dréncső belsejébe jutott folyadékot. Mivel a cső külső mérete 110 mm abban a szerencsés helyzetben vagyunk hogy a sárga színű pvc csatorna idomok tokos részébe ( ha kivesszük abból a tömítő gumigyűrűt) illeszkedik, ezáltal egy bonyolultabb drén rendszert is össze lehet barkácsolni.  A részlegesen perforált dréncső kialakításával a víz gyűjtése és elvezetése gyorsan és veszteség mentesen történik. Csak beépítésnél a rések fent legyenek, nagyon kell vigyázni!

Az 50 méteres tekercs tekintélyes mérettel rendelkezik,  nagy általánosságban elmondható hogy 170 x 170 x 60 cm mérettel rendelkezik, súlya 50 kilogramm alatti. Szállításnál nem lehet figyelmen kívül hagyni ezt a tényezőt, megfelelő szállító járművel lehetséges a szállítása.

Ára: nettó 510 ft/m (bruttó 648 ft/m)

 

110 duplafalu reszlegesen perforalt drencso

110 es duplafalú dréncső tekercsben

 

Körkörösen perforált azaz 360' !   Ha egy bonyolultabb drénrendszert kell kiépíteni ebből a dréncsőből az elágaztatásához vagy egyesítéséhez vagy toldásához a KGpvc tokos csatorna idomok tökéletesem alkalmasak.  A pvc idomok tokos gmigyűrűs végébe bele tolható.  Gyűrűmerevsége okán nagyobb mélységben is beépíthetó, körszelvénye nem változik.

Polietilén anyaga és duplafalú kivitele miatt egyike a legjobb minőségű dréncsöveknek.

 

Ára Br.  648 FORINT / MÉTER

Aktuális árainkról itt tájékozódhat:  ÁRLISTA  

Méterre is értékesítjük a 110-es duplafaló dréncsövet, nem kell teljes tekercset megvásárolni.  Állandó készlet, nem kell előre rendelni. Biztonság kedvéért azonban érkezése előtt érdeklődjön telefonon.

Az előzményekből kiindulva , futárunk 2 tekercset az ország területén bárhova, Bruttó 29000 Ft ellenértékért szállította ki.  A rakomány szállítása volumen alapján kerül kiszámítása.   A számítás alapja 1,4 x 1,4 x 1,4 m   azaz közel 3 légköbméter.  Sajnos nagy méretű rakománynak számít, a futárok büntetnek bennünket ezért.

Kisebb mennyiséget, pl. 10 métert ( melynek súlya 6 kg volt)  a futár   Bruttó 5000 Ft-ért szállította ki , a megrendeléstől számítva 2, 3 munkanap alatt teljesített.

Az előző vásárló rendelését a web oldal MEGRENDELŐ lapján online adta le.

Ha a vásárlás mellet döntenek, kérem látogassanak el hozzánk , a KERESZTÚRI ÚT 170-be, raktárról kiszolgáljuk önöket.   Egész tekercsért Utánfutóval jöjjenek, az utas térbe nem fér be.  

 Nem minden esetben sikerül összefüggő 30, 40 métereket adni, lehet hogy 2 darabból tudjuk kiszolgálni, ez esetben karmantyút biztosítunk.  A karmantyú külön fizetendő. 

 

Az alábbi zöld színű  dréncső gyűrű merevsége SN2 Kn.  A cső külső átmérője 110 mm, a belső nyílása 93 mm.   50 méteres gyári tekercsben kapható.

 110 sn2 duplafalu drencso tekercsben zold korkorosen perforalt

 Cikkszám: TVD3VCO110L050C

 

110 93 es 160 140 perforalt drencso 6 meteres szalban hdpe korkorosen perforalt

Polietilén PE dréncső körkörösen perforált , 6 méteres szálban egyik végén karmantyúval fekete színű DN 100  ( 110 mm külső méret )

Kívül bordázott belül sima .  Gyűrűmerevsége 4 kN

Ára: 110-es - nettó 624 ft/m+áfa (bruttó 792 ft/m)

            160-as - nettó 1102 ft/m+áfa (bruttó 1400 ft/m)

 

 Cikkszám KDR 26

Az egyenes átmenő gerinc 100-as   dréncsőhöz van kiképezve, az elágazás tokos , és 110-es pvc cső csatlakoztatására alkamas.

Kémlelő nyílásnak lehet használni   100-as dréncső vezetékre építve.

kemlelo akna 100 drencso vezetkre

 

 

 

100 110 100 drencso t tisztito idom

 

A kettő db szűrke szűkítő idom csak illusztráció, nem tartozék.  

Azt szerettük volna szemléltetni, hogy ezt a sárga  100-100/110-es dréncső kémlelő aknát, vízszintesen beépítve, más (kisebb) méretű pvc cső csatlakoztatásra is lehet haszálni.

A 100-100/110-es tokos dréncső T idomot nem csak függőlegesen,  vízszintesen is lehet építeni.

110 duplafalu drencso geotextilia boritassal terra metal

polietilén alapanyagú kettősfalú azaz duplafalú körkörösen perforált dréncső 110-es külső átmérővel, 50 méteres tekercsben, geotextília borítással. Akár méterre is . Levágjuk a tekercsből.

Egy tekercs 1,4 x 1,4 x 0,6 méretű

Bruttó 916  Ft/ méter.

Dréncső külső átmérő   125 mm.  Belső átmérő 102 mm.   A PVC csövek és idomok tokos részébe bele tolható, ezekkel össze illeszthető.   Sima végű pvc csővel nem illeszthető, ehhez egy tokos 125 összeillesztő idom, úgynevezett karmantyú szükségeltetik.

Terhelhetősége  SN4 kn.     1,5   max 2 m mélyig kavicságyba  telepíthető, telepítés alkalmával rendkívüli körültekintéssel, főleg ami a körülvevő ágyazat és az azt körülvevő földréteg tömörítését illeti.   A kavics ágyat is egy geotextília réteggel kell a földtől elválasztai, tehát a dréncsőbe jutó talajvíz 2 szűrő rétegen keresztül jut a dréncsőbe.

Telephelyi átvétellel tudjuk önöket kiszolgálni,  készlet iránt érdeklődjön telefonon.   Házhoz szállítás lehetséges, ajánlatot a fenti szürke mezőben látható AJÁNLATKÉRÉS-MEGRENDELÉS online űrlapon keresztül adhat le.

A 125 dréncső alapanyaga polietilén, kívül bordás belül sima,  és hosszanti résekkel  körkörösen perforált a bordaközben.

Geotextília borítása megakadályozza az eliszaposodást.

 

 

 

125 duplafalu geotextilias drencso

 

MSZ EN 9989

160 geotextilias drencso 50 filcel bevont geofilcel kereszturi

A főcímben tévesen van feltüntetve a megnevezés, nem LPE hanem PVC az alapanyag.

geoetxtiliaval kasirozott 160 drencso draincso typar hol kaphato mennyiert

 

NA 160 dréncső geotextíliás szűrőréteggel kasírozva , szivárgórendszer építéshez.

Szimplafalú 160-as  dréncső PVC alapanyagból, körkörösen perforálva, Typar geotextíia borítással 25 méteres tekercsben, a tekercs egyik végén toldást elősegítő karmantyúval.

Egy 25 méteres tekercs mérete 140 x 140 x 60 cm , súlya 25 kilogramm.  Egy tekercset az ország terültén bárhova szállítjuk , megrendelést követő 3 munkanap.   Több tekercs esetén kérjen egyedi, személyre szabott  ajánlatot.

Rendelését online ledhatja ha a fentebb látható szürke mezőben az AJÁNLATKÉRÉS-MEGRENDELÉS űrlapot kitölti. Az űrlap kitöltésével minden kérdésünkre választ kapunk.

BRUTTÓ 1625 FT/ MÉTER

Sajnos nem mindig van készleten ez a típus, rendelés előtt telefonon érdeklődjön.

Talajvízgyűjtő, talajvíz elvezető, szikkasztó, szivárogtató bordázott pvc cső. Nagy átmérője miatt, nagyobb építkezéseknél, ipari létesítményeknél, valamint extrém talajvizesedési szituációkban használják. Eliszaposodás ellen kavicságyba, homokágyba fektetik.

A kép csak illusztráció.   Többnyire fekete színben kapható.  A tekercs egyik végén gyárilag van egy karmantyú , ha több sima véget szeretnének összeilleszteni, sima 200-AS KG KARMANTYÚVAL  lehetséges.

 

 

200 reselt drencso szurozott perforalt

200kettosfaludrencsotekercsben

200 duplafalu drencso polietilen belul sima kivul bordas tekercsben budapest sn4kn

Mivel a tekercsek nagyok, szállítása körülményes illetve nem a súly jelent gondot , inkább a terjedelem.

Ahogy a fotón látható a 2,4 x 6,2 platón alig 350 méter dréncső van és a teljes felületet elfoglalja.

200 drencso szallitas teherautoval

 

 

25 méteres tekercsben,  egyik végén karmantyúval, 200 mm külső átmérőjű dréncső ( kívül bordás, belül sima )  körkörösen perforált dréncső

 

200 geotextilias drencso

A talajvíz összegyüjtésére, elvezetésére legalkalmasabb csőfajta.Építkezések elmaradhatatlan eleme,pincefalak, épületek,melegházak, vizenyős területek drénezése, szikkasztása egyre nagyobb hangsúlyt kap.   50 mm külsőátmérű pvc alapanyagú perforált, lyukacsos dréncső 50 méteres gyári tekercsben kapható.

 Az 5 cm átmérőjű sárga bordás PVC dréncső jelenlegi Bruttó méter ára 216 Ft.  Aktuális árainkről a DRÉNCSŐ ÁRAK menüpontban tájékozódhat

Futárral, a megrendelő költségére házhoz szállítjuk. 

A szállítási költség a megrendelt 50 mm-es dréncső mennyiségtől függ.

Példaképp, egy 20 méteres darab szállítási költsége Bruttó 2934 Ft volt ( 2018.05.20-ig) , viszont meg kell említeni, a megrendelő előre utalt, nem a futárnak fizetett. Ha a a futárnak fizetett volna, további készpénz kezelésiköltsége lett volna.

Rendelésüket 2, 3 munkanap alatt teljesítjük. A rendelést a web oldal kezdő lapján a MEGRENDELÉS fülre kattitva adhatják le.

Szeretettel várjuk telephelyünkön, ha személyesen jönnek a dréncsőért.

Nem csak egész tekercset lehet venni, akár méterre is kiszolgáljuk.

 

 

 

50 drencso draincso szivargocso szivarogtato cso pvc perforalt budapest lyukacsos

 

drencso tapanyag bejuttatasra gyokerzonas ontozesre

typar 50 geotextilias drencso

! telephelyünk a 1106 Budapest Keresztúri út 170-ben található. ( a fotón helytelen az adat)

50-es dréncső geotextíliával borított dréncső , víz gyűjtésre,  gyökérzónás víz és tápanyag bejuttatásra alkalmazható.   Többnyire raktári tétel, azonban a készletben fennakadások lehetnek.

50 Méter szállítási díja előre utalás esetén  Kb 4000 Ft, 40 kilogramm alatti a súlya okán  a posta futáraal  szállítható.  Készpénzzel és utánvéttel rendelve Bruttó 6600 Ft a szállítási költség.

Nagyobb mennyiséget futárral juttathatunk el önnek. Nagyobb mennyiség rendeléses esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az lentebb láható fotóra kattintás után megjelenő űrlapon keresztül.

Az 50-es geotextíliás dréncső Bruttó méterára 419,1 Ft

50 geotextilias drencso ar arak ara megrendeles

 50 geoetextilias tekert burkolt kasirozott drencso 50

 

 

kettosfalu duplafalu perforalt pe drencso draincso 63 hdpe

 

HDPE alapanyagú duplafalú, kívül bordás be , körkörösen 360' perforált hajlékony flexibilis dréncső magas mechanikai hatásnak ellenálló gyűrűmerevséggel.

Merevség , ellenállás Standard EN 61386-1    61386-24

50 méteres tekercsekben kapható, a tekercs egyik végén karmantyú található.

Méterre is rendelhető.

Kisebb mennyiségeket futárral házhoz szállítunk.  A szállítási költséget a csomag súlya és átmérője befolyásolja.  Kérje ajánlatunkat e-mail-en

Megrendelés a jobb felső sarokba láthtó MEGRENDELÉS  fülre kattintva, online leadhatja.

Geotextília borítással előszűrő hatást tudunk adni a folyadéknak, ezáltal a cső nehezen iszaposodik el.

Geotextíliát is tudunk adni, raktárról

63 as duplafalú dréncső

 

hdpe drencso 63 110 160

DIN 1187

 

80 pvc drencso draincso perforalt din1187 budapest tekercs arak ar sarga gegecso

Bruttó 350 Ft/ méter

80 PVC dréncső ideális faültetéshez! Egy facsemetéhez 1,5m dréncső szükséges.

Tapasztalataink alapján egy tekercs 80-as dréncső annyi dréncső idommal amennyi belefér a tekercs belsejébe,  futárral , kedvező feltételekkel szállítható futárszolgálattal.

Több tekercset nem lehetséges egy csomagban feladni,   a mérete okán már meghatványozódik a szállítási költség.

Ajánlatot és megrendelést e-mailen lehetséges kérni.

 drencso szallitas hazhoz

 

80 PERFORÁLT  DRÉNCSŐ  GEOTEXTÍLIA BORÍTÁSSAL ,GYÖKÉRZÓNÁS ÖNTÖZÉSHEZ, SZIKKASZTÁSHOZ, SZIVÁROGTATÁSHOZ

 

80 geotextiliaval boritott drain cso din 1187 budapest szuroszovettel ellatott pe drencso lpe linearis kereszturi arnelkul

A fenti fotó csak illusztráció, a geotextília színe változhat.  Van fekete, szürke és fehét geotextíliával borított 80-as , körkörösen perforált dréncső is. 

Többnyire raktári tétel, készlet iránt telefonon érdeklődhet.

Egy 50 méteres tekercs 80-a geotextíliás dréncsövet futárral el tudunk önhöz juttatni.  Megrendelését leadhatja az AJÁNLATKÉRÉS . MEGRNDELÉS űrlapon keresztül, amit jobb oldalt felül, az AJÁNLATKÉRÉS-MEGRENDELÉS fülre kattintva tölthet ki. . Mai megrendelés esetén, 3 munakanap alatt tudjuk önnek eljuttatni a terméket. 

A termék súlya 17 kilogramm, egy tekercs pedig 110 x 110 x 50 cm helyet foglal el.

 A dréncsőből 50 méteres egységek vannak, kérjük kedves vásárlóinkat, törekedjenek arra hogy egész tekercset vásároljanak, ugyanis 30 vagy 40 métereket egy összefüggő tekercsben nem áll módunkban adni. Mi több az 50 méteres gyári tekercselés foglalja a legkevesebb helyet, a tekercset megbontva már nem tudjuk ugyanolyan méretüre tekerni, ezáltal szállítása körülményes.

 DRÉNCSÖVEK ÁRA ITT:

A dréncsőhöz kapható karmantyú, könyök és T idom is.

Az alábbi fotón PVC sárga dréncső látható, geotextíia borítással.

80 geotextilias typar drencso draincso ara ar mennyibe kerul hol kaphato

 

 

reszben perforalt nagysurusegu polietilen dn200 szivargocso

 

-Belső átmérő 198 mm sima felület , külső átmérő 232 mm hullámos bordás felület ,  

-cső hossz egyik végén tokkal együtt 6230 mm,

-Gyűrűmerevség SN8, az MSZ EN ISO 9969 szerint

-részlegesen perforált

- fekete, polietilén alapanyag-

-felületén felirat-

-kék színű , felső felületet ( alsó tömör folyásfenék   folyó felületet)   jelző jelölés

-a cső egyik végén egy húzás biztos gumigyűrű tömítés nélküli mechanikus kéttokos karmanatyú.

-!!!   direkt módon nem csatlakoztatható a KG csatorna csőhöz,    erre egy speciális csatlakozó idom szükségeltetik

 200 sn8 drencso atalakito idom kg csore

 

Viszont , ezzel az átalakító idommal. lehetőség nyílik szabadon felhasználni a dréncső rendeszerekhez a KG cső rendszereknél használatos összes idomot, csöveket könyököket tisztító aknákat.

200 atalakito idom drencsore

atmeneti idom dn200 polietilen drencso es kg cso kozott

polietilen drencso 200 reszben perforalt sn8

 

 

 

 

ÁRA Nettó   1700 Ft+ Áfa / méter

 

A poliETILÉN alapanyag garantálja a megfelelő rugalmasságot és gyűrűmerevséget ( DIN EN ISO 9969 szabvány szerinti besorolása SN8 kN/ m)

2 féle perforációval tudjuk biztosítani ügyfeleinknek ezt a típusu csövet, teljesen körkörösen perforálva és 220'  ( részlegesen ) perforálva.

 

Átalakító idomok segítségével lehetőség nyílik a KG csőhöz való csatlakoztatásra.  Jelen esetben a  160-as KG csőre lehet csatlakozni. Mivel lehet csatlakozni Kg csőre, akár egy bonyolultabb rendszert is ki lehet alakítani.  Mivel a tisztító aknák is Kg tokos csatlakozással rendelkeznek,  a komplett rendszerbe ezek az aknák is ( átfolyós, gyűjtő, egyesítő, sarok) beiktathatók.  A tisztító aknákat    ITT TALÁLJA.

A cső felületén jelöléseket találnak:

-gyártási év

-kék, felső jelölés

-DIN 4263 FORM D 

-TYP  R2/SD

-DN/ID  150    HD-PE

dn id 150 sn8 lp dren cso reszlegesen perforalt 177 mm

 160 as 150 177 drencso lp agrosil sn8

dn160 177 150 sn8 drencso 6 meteres szalban

Perforált, (lyukacsos) 6 méteres szálban kapható 232 mm külső átmérővel (kívül bordás kivitelben) , 200 mm belső nyílással( belseje sima), körkörösen perforált dréncső SN4 Kn gyűrűmerevséggel. Nettó 2500 + / méter
Minden szál végén tokos gumigyűrűs tok található.

-6 méteres gyári szál

-egyoldalon tokos

-SN8 kN gyűrűmerevséggel

-polietilén HDPE alapanyag

.belül sima, kívül hullámos felülettel

-360' perforált

-rések a bordaközben

-belső nyílás 300 mm

-külső átmérő 342 mm

 300 sn8 drencso 6 m szalban

Úgy tud hozzájutni hogy, futárral házhoz szállítjuk, ha a fentebb látható vízszintes mezőben az  AJÁNLATKÉRÉS-MEGRENDELÉS űrlapot kitölti.   A futár 3 munkanapon belül juttatja el önhöz.  A szállítási költség a megrendelőt terheli.

Függőeresz járdába való bekötésének és iránytörésének lombfogó kosárral ellátott műanyag és bebetonozható ugynevezett esővíz fogadó idomja. Főként a külső lábazat elé a járdába való beépítésre tervezték.   Felnyitható felső lappal és rácsos víznyelős betétre való csere alkatrésszel rendelkezik.  Szennyfogó vödörkéje kiemelhető és tisztítható. Az oldal csatlakozó csonk sima végű 110-es méretű, a 110-es Kg pvc cső vagy idom tokos részét rá lehet tolni. Van benne anyag, nem spórolták ki belőle.

 

fuggoeresz jarda bekotoidom hatso kifolyas

eresz bekoto hatso vizszintes kifolyassal nem kiveheto lombfogo raccsal

ÁRA: nettó 3542 ft+áfa bruttó 4500 ft

1

 

 Felhasználása: homlokzati függőleges ereszcsatorna csövének, járda síkjával való illeszkedésénél , burkalatba építhető lombfogó kosárkával ellátott csapadékvíz összekötő ( süllyesztő) műanyag idom elem, mely esztétikus és fukcionális  összeköttettést tesz lehetővé a vízszintes PVC csapadék vezetékkel.

Csapadék ejtővezeték bekötő idom.

160 geotextiliaval szuroszovettel bevont drencso tekercsben duplafalu terrametal

 160-as dréncső szűrőréteggel kasírozv, szivárgórendszer építéshez.   Bruttó méterára 1989  Ft.  ( Nettó 1566 FT+ Áfa)

Mitől duplafalú? Van egy külső hullámos felülete és van egy belső sima felülete , a cső teljes felszínén körkörösen a bordák között rések találhatóak és teljesen be van bugyolálva geotextíliába.

50 méteres tekercsekben kapható, de 25 méteres darabban is értékesítjük.   Az 50 méteres tekercs egyik végén karmantyú található, de mivel a cső külső átmérője 160 mm , abban a szerencsés helyzetben vagyunk hogy egy 160-as KGU áttoló karmantyúval toldható.

Egy tekercs 52 kg súllyal bír.

Az 50 m tekercs egyik végén van egy karmantyú.

Tekercs mérete  approx: 170*170*70cm.   Bordaközben perforált 360' TP dréncső , nyílások  résszélessége 1,3 mm.

Merevség =SN4 kN/m2 , vízbelépési felület =50 cm2 ,   100 gr/m2 szűrőszövettel ellátva
HDPE alapnyag - kettősfalú ( belül sima - kívül hullámos)

 

 

 

 160 duplafalu kivul bordas belul sima drencso

 Nagyon fontos megjegyezni, szállítása körülményes, a tekercs átmérője kb 180 cm , a tekercs szélessége ( lefektetett állapotban magassága) 60 cm.

750 méter mennyiséggel egy teljes plató tel van.

160 duplafalu geotextiias drencso szallitasa

 drenakna 160 gerinc schaht fur drain rohr

80-100/90 könyökidom dréncsőhöz sárga-zöld univerzális

Tokos Tokos 100-as könyökidom, 100-as dréncsőhöz, zöld, rugós húzásbiztos rögzítő  betéttel

CIKKSZÁM KDR 28

 

 

cikkszám: TME-ERESZ-KUTYU-125/110-ALSO

 

 

Az ereszcsatorna függőleges vezetékének járdába való csatlakozásánál használatos, kivehető  lombfogó kosárral ellátott un. esővízsüllyesztő műanyag idom, melynek segítségével átmenetet képezünk a függőleges esővíz csatorna és a föld alatti pvc csatorna vagy dréncső között.  

A függőeresz csatlakozó idomot a  járda síkjába kell építeni , felülről jövő függőleges ereszcsatorna méretéhez kivágni a felső fél lapkát , alulról pedig 110-es vagy 125-ös tokos gumigyűrűs idommal ( lehet az karmantyú, könyök vagy t idom) a csatlakozás irányának vagy mélységének függvényében rácsatlakozni.   A fekete idom

Maga az ereszcsatorna bekötő idom NEM tokos, hanem sima végű, az erre rácsatlakozni kívánt idom vagy pvc cső kell tokos legyen.  A lefele mutató csonk alkalmas a 125-ös és a 110-es csatlakozásra is.

Az ereszbekötő idom átmenetet képez a függőleges eresz csatorna levezető csöve és a vízszites pvc cső vezeték között, a ház fala mellet, többnyire a járda síkjába bebetonozva, a homlokfal és a járda találkozásánál elhelyezve.

Ára  Bruttó  4000 forint / darab 

 csapadekviz szuro osszefolyo lombfogo kosarral drencso csatlakozassal also kifolyassal terrametal

 

 

 

 ereszbekoto lombfogo kosarralcsapadekviz szuro lombfogo kosarral beepitesi utmutato

muanyag csapadekvizszuro ereszbekoto jardaba epithetocsapadekviz szuro kutyu bebtonozva

lombfogo kosaras fuggoeresz bekoto idom

 

ALTERNATÍVAKÉNT AZ ALÁBBI TERMÉKEKET IS TEKINTSE MEG:

A  függőleges eresz csatorna ágába egy ugynevezett 110-es csavaros , lombfogó kosaras tisztító idomot is értékesítünk, a lenti fényképre kattintva a termékről bővebb információt talál:

lombszuros csavaros 110 tisztito eresz fuggoleges

VAGY , OLDALSÓ KIFOLYÁSÚ VÁLTOZATA ITT TEKINTHETŐ MEG, A FOTÓRA KATTINTVA:

hatso kifolyas

 

 Műanyag csapadék eresz  ejtővezeték bekötő idom.

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

TERRA METAL KFT.

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00
T: +36-30-2079400
E-mail: info[kukac]terrametal[pont]hu

Kapcsolat