Kútcsövek, kútbéléscsövek PVC

Kútcsövek, kútbéléscsövek PVC

 

 

 

113 milliméter kűlső átmérővel rendelkező 4 méteres menetes illesztésű minősített kútbéléscső, kapható Budapesten a Keresztúri út 170-ben. Lásd az alábbi fotón látható ajánlatunkat.. Ha szimpatikusnak találja ajánlatunkat, hívjon a fotón látható telefon számon.

113 5 3000 menetes kutbelescso kek kereszturi ut

 

 

113 mm külső átmérőjű 3,5 mm falvastagságú ragasztótokos kútbéléscső

113 kutcso kek pvc kutbelescso budapest kereszturi ut

A tele falú tokos 113 x 3,9 mm falvastagságú cső   Bruttó méterára 2000 Ft/ méter

A réselt 0,5 résszélességgel 113 x 3,9    2640 Ft / méter

Ragasztótokos kék színű 3 méteres 4,3 milliméter falvastagságú 125 milliméter külső átmérőjű pvc kútcső. Egyike a legkeresettebb kútcső tipusoknak. Szinte mindig van raktáron.. a kedvező ár érték arány miatt kisebb kutak építésénél használják.

 

125 x 4,3 x 3000 extra minőségű kútcső váltja a 4 mm falvastagságú csövet    2200 forintos  méterárban!

 

Az alábbi fotón még a 4 mm falvastagságú  pvc cső van  van feltüntetve , azonban már 4,3 mm -el kapható.

Mindenkinek ajánlom!  Egyike a legjobb minőségű kútbéléscső tipusoknak.   Ár érték aránya a legjobb, és lehetőség szerint eljuttatjuk az ország bármelyik szegletébe.  Kérje ajánlatunkat!   A legjobb az lenne ha napokkal  előre jelezné igényét, így lehetőségünk  adódjon  arra hogy a szállítást  megversenyeztessük a fuvarosokkal. Vannak napi rendszeres járatok  Budapest és a vidéki nagyvárosok között, elsősorban ők jönnek szóba, de rajtuk kívül még a fuvarbörzére regisztrált szállítmányozó cégek is labdába rúghatnak (tapasztalataim szerint nagyon jó ajánlatokat adnak). Csak egy baj van velük, vagy azonnal szállítanák, vagy csak 3 nap mulva, elég kiszámíthatatlanok,  eddig azonban minden rakományom célba ért!

Szóval:  a  legfontosabb tényező az idő!  Ha előre megtervezi a vásárlást,  és időben leadja   a  kútbéléscső rendelését,   eljuttatjuk önhöz a lehető legkedvezőbb feltételekkel, legalábbis keressük a legjobb ajánlatot.

Tapasztalatom szerint mindenkinek van valakije aki feljár Pestre, vagy mindenki ismer valakit aki a szállításban segíthet. Pár dolgot érdemes azonban megemlíteni a kútcső tulajdonságaival kapcsolatban .

Először is a mérete: nem 3 méteres , hanem 3 méter 8 centis, ugyanis a tokos kibővített vége ráadás a 3 méterre, így nem biztos hogy befér az utastérbe!

Másodszor: tömör pvc révén súlya van, nem is kicsi! Egy szál cső 7 , 8 kilogramm, ha 10  vagy 15 szálat vesz, bizony súlya meghaladja a 70 kilogrammot, szóval egy modern, bolti  látvány  tetőcsomagtartó nem minden esetben bírja a gyűrődést.

 budapest ragasztotokos 125 4 3mm kek minositett kutcso

 

ragasztótokos PVC cső 140 mm külső átmérővel 5 mm falvastagsággal  0,5 MPa külső nyomás szilárdsági értékkel.   Ugyanezen csövek réselt szűrőzött változata átla 15% kisebb  MPa külső nyomás szilárdsággal rendelkeznek.  A cső belső szabad nyílása 130 mm.

Van  140 x 5 x 3000 réselt szűrő is a kínálatunkban

Tlmit studnicné rury 140 hnané koleso Budapest.

cena studničnej rúry za meter

 

140 pvc cso furt kuthoz kereszturi

160 as 3 meteres pvc kutbelescso ragaszthato tokkal terrametalkft budapest

 

Kútfúráshoz használatos 160-as külső mérettel rendelkező 5 mm falvastagságú 3 méteres ragasztótokos PVC kútcső .DIN 4925

ÁRA 3000  FORINT/ MÉTER

A réselt szűrős cső ára   3700  forint / méter

NYOMTATHATÓ VÁLTOZAT

Your text...

VIDEÓ

125 5 300 mm kutbelescso pvc terrametal viz kuta din4925

Ivóvíz és öntözővíz kinyerésének céljából fúrt kutak bélelésére használatos  ragasztótokos ivóvíz minősítéssel ellátott kék kútbélés cső. A kék színű GWE PVC cső kútbéléscső felhasználására megfelel a szabványoknak és a Magyarországi vízhigiénés elvárásoknak, követelményeknek. Tájékoztatjuk kedves vásárlónkat hogy a kútbéléscső falával érintkező közeg a 30° Celsius fokot nem haladhatja meg.

 

kutszovet szuroszovet budapest kereszturi

Kútszövet vágása 1 méter széles tekercsből.

Anyaga : egyágú ( monofil) 0,22 mm polietilén huzal.

A szövet szerkezetében elsődlegesen meghatározó a termék felhasználásáshoz szükséges legsűrűbb kötés minta,  a vászon kötés. A kútszűrő szövet sűrűségét az egy milliméterben  felhasznált lánc és vetülékhuzal száma is befolyásolja. A jelenlegi szövetben 23 lánchuzal és 18 vetülékhuzal van beszőve egy négyzetmilliméterbe. Értékesítése négyzetméterre történik 1 x 20 méteres tekercsekből, vágunk.

A kútszövet négyzetméterára 3500 forint.

 

A kútszövetet itt rendelheti meg: MEGRENDELŐ ŰRLAP

 

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

Parkolás az utcán, anyagkiadás a telephelyen belül, kísérettel.

TERRA METAL KFT.

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00
T: 06-30/207-9400
E-mail: info[kukac]terrametal[pont]hu

Kapcsolat