Kútcsövek, kútbéléscsövek PVC

Kútcsövek, kútbéléscsövek PVC

 

 

113 milliméter kűlső átmérővel rendelkező 4 méteres menetes illesztésű minősített kútbéléscső, kapható Budapesten a Keresztúri út 170-ben. Lásd az alábbi fotón látható ajánlatunkat.. Ha szimpatikusnak találja ajánlatunkat, hívjon a fotón látható telefon számon.

113 5 3000 menetes kutbelescso kek kereszturi ut

 

 

113 mm külső átmérőjű 3,5 mm falvastagságú ragasztótokos kútbéléscső

113 kutcso kek pvc kutbelescso budapest kereszturi ut

A tele falú tokos 113 x 3,9 mm falvastagságú cső   Bruttó méterára 1900 Ft/ méter

A réselt 0,5 résszélességgel 113 x 3,9    2400 Ft / méter

Ragasztótokos kék színű 3 méteres 4,3 milliméter falvastagságú 125 milliméter külső átmérőjű pvc kútcső. Egyike a legkeresettebb kútcső tipusoknak. Szinte mindig van raktáron.. a kedvező ár érték arány miatt kisebb kutak építésénél használják.

 

125 x 4,3 x 3000 extra minőségű kútcső váltja a 4 mm falvastagságú csövet    2000 forintos  méterárban!

 

Az alábbi fotón még a 4 mm falvastagságú  pvc cső van  van feltüntetve , azonban már 4,3 mm -el kapható.

Mindenkinek ajánlom!  Egyike a legjobb minőségű kútbéléscső tipusoknak.   Ár érték aránya a legjobb, és lehetőség szerint eljuttatjuk az ország bármelyik szegletébe.  Kérje ajánlatunkat!   A legjobb az lenne ha napokkal  előre jelezné igényét, így lehetőségünk  adódjon  arra hogy a szállítást  megversenyeztessük a fuvarosokkal. Vannak napi rendszeres járatok  Budapest és a vidéki nagyvárosok között, elsősorban ők jönnek szóba, de rajtuk kívül még a fuvarbörzére regisztrált szállítmányozó cégek is labdába rúghatnak (tapasztalataim szerint nagyon jó ajánlatokat adnak). Csak egy baj van velük, vagy azonnal szállítanák, vagy csak 3 nap mulva, elég kiszámíthatatlanok,  eddig azonban minden rakományom célba ért!

Szóval:  a  legfontosabb tényező az idő!  Ha előre megtervezi a vásárlást,  és időben leadja   a  kútbéléscső rendelését,   eljuttatjuk önhöz a lehető legkedvezőbb feltételekkel, legalábbis keressük a legjobb ajánlatot.

Tapasztalatom szerint mindenkinek van valakije aki feljár Pestre, vagy mindenki ismer valakit aki a szállításban segíthet. Pár dolgot érdemes azonban megemlíteni a kútcső tulajdonságaival kapcsolatban .

Először is a mérete: nem 3 méteres , hanem 3 méter 8 centis, ugyanis a tokos kibővített vége ráadás a 3 méterre, így nem biztos hogy befér az utastérbe!

Másodszor: tömör pvc révén súlya van, nem is kicsi! Egy szál cső 7 , 8 kilogramm, ha 10  vagy 15 szálat vesz, bizony súlya meghaladja a 70 kilogrammot, szóval egy modern, bolti  látvány  tetőcsomagtartó nem minden esetben bírja a gyűrődést.

 budapest ragasztotokos 125 4 3mm kek minositett kutcso

 

ragasztótokos PVC cső 140 mm külső átmérővel 5 mm falvastagsággal  0,5 MPa külső nyomás szilárdsági értékkel.   Ugyanezen csövek réselt szűrőzött változata átla 15% kisebb  MPa külső nyomás szilárdsággal rendelkeznek.  A cső belső szabad nyílása 130 mm.

Tlmit studnicné rury 140 hnané koleso Budapest.

cena studničnej rúry za meter

 

140 pvc cso furt kuthoz kereszturi

160 as 3 meteres pvc kutbelescso ragaszthato tokkal terrametalkft budapest

 

Kútfúráshoz használatos 160-as külső mérettel rendelkező 5 mm falvastagságú 3 méteres ragasztótokos PVC kútcső .DIN 4925

ÁRA 3000  FORINT/ MÉTER

A réselt szűrős cső ára   3700  forint / méter

NYOMTATHATÓ VÁLTOZAT

Your text...

VIDEÓ

Pozitív kúthoz nem alkalmazható!

A kútfej mérete a Pvc kútcsőhöz igazodik, amely 90.től 400-ig is lehetséges.

Ajánlat kéréskor győződjenek meg a kút csőcsonkjának külső méretéről.

A kútfej segítségével 4 feladatot lehet megoldani :   szivattyú felfüggesztés, vízvezeték átvezetés, tömszelence ( elektromos vezeték) vizhatlan átvezetése, a csőkút por és

2 lehetőség küzül lehet választani.

Csőcsonkkal rendelkező kútfej:

 

komplett kutfej 160 225 125

Csőtoldat nélküli kútfej, azaz csak kútfedél vagy kútfej fedél.

kútfej fedél

Csak megrendelésre tudjuk önöket kiszolgálni. Kézzel fogható készletünk nincs ebből.  Ára Paprikás!

125 5 300 mm kutbelescso pvc terrametal viz kuta din4925

Ivóvíz és öntözővíz kinyerésének céljából fúrt kutak bélelésére használatos  ragasztótokos ivóvíz minősítéssel ellátott kék kútbélés cső. A kék színű GWE PVC cső kútbéléscső felhasználására megfelel a szabványoknak és a Magyarországi vízhigiénés elvárásoknak, követelményeknek. Tájékoztatjuk kedves vásárlónkat hogy a kútbéléscső falával érintkező közeg a 30° Celsius fokot nem haladhatja meg.

 

kutszovet szuroszovet budapest kereszturi

Kútszövet vágása 1 méter széles tekercsből.

Anyaga : egyágú ( monofil) 0,22 mm polietilén huzal.

A szövet szerkezetében elsődlegesen meghatározó a termék felhasználásáshoz szükséges legsűrűbb kötés minta,  a vászon kötés. A kútszűrő szövet sűrűségét az egy milliméterben  felhasznált lánc és vetülékhuzal száma is befolyásolja. A jelenlegi szövetben 23 lánchuzal és 18 vetülékhuzal van beszőve egy négyzetmilliméterbe. Értékesítése négyzetméterre történik 1 x 20 méteres tekercsekből, vágunk.

A kútszövet négyzetméterára 3500 forint.

 

A kútszövetet itt rendelheti meg: MEGRENDELŐ ŰRLAP

 

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

TERRA METAL KFT.

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00
T: +36-30-2079400
E-mail: info[kukac]terrametal[pont]hu

Kapcsolat