Geotextília polipropilén alapanyagú nem szőtt, tűnemezelt

Geotextília polipropilén alapanyagú nem szőtt, tűnemezelt

geotextilia 100 125 130 150 200 300 gramm negyzetmeter pp szuroszovet budapest bs6 bs9 bs12

EN ISO 9864

GEOTEXTÍLIA VÁMTARIFASZÁMA 56039490

A geotextília gyártásával kapcsoltban tájékoztatót itt talál:tunemezelt-muanyag-textiliak-gyartasa-osszefoglalo.docx

 

 

Ez a termék különleges, nincs készleten.

Mai rendelés estén 3 hét alatt tudjuk biztosítani.

 

Tulajdonságok:

-polipropilén alapanyag

-tűnemezelt geotextília

-geotextília robusztussági osztály GRK5

-fehér szín

-tekercsméret 6x25 méter

-szakító szilárdság 75/80 Kn/m

-alkalmazása, szilárdhulladék-lerakóban

130 grammos  geotextília BS9 9/9 kN , polipropilén anyagból, nem szőtt termék.Felhasználása kertépítésnél, talajrézsü erősítésnél, talajrétegek elválasztásánál, vízáteresztésre, gyomtalanításra, helyesen inkább gyomosodás gátlásra, valamint védő előrétegként más műanyag fólia termékek sérüléseinek minimalizására.

 130 grammos tunemezelt geotextilia fekete szinben 1.5 meteres tekercsben

 ÁRA: NETTÓ 198 FT/m2+ÁFA (BRUTTÓ 251 FT/m2)

ÁRAKAT ITT TALÁLSZ:

Polipropilén anyagból készült 150 grammos 2 MÉTER SZÉLES  geotextília, kertépítés, útépítés, csatornázás, tetőszigetelés, vasútépítés, ház körüli drain rendszer ( kavicsréteg és a föld elválasztására)  kelléke. Szerepe a vízáteresztés, rétegek szemcseméreteinek elválasztása, jó mechanikai tulajdonságai révén talajerősítési és erózióvédelemi helyzetekben építik be.  BS12  12/12kN

ÁRA: NETTÓ 231 FT/m2+ÁFA (BRUTTÓ 294 FT/m2)

 Kapható 2 méter széles tekercsben 100 méter hosszúságban.

Egy 2 méter széles 150 grammos geotextíliából egy egész tekercs Bruttó ára  58800 Ft.  Kb. 10000 Ft szállítási költségért az ország területén egy tekercset 2, 4 munkanap alatt el tudunk juttatni.

 

 

150 grammos geotextilia fekete polipropilen bs12 en iso 9864 budapest kereszturi

 

 

GEOTEXTÍLIA ÁR ITT:

 

 VAGY kapható   5 x 100 méteres tekercsben !!!

150 nem szott tunemezelt geotextilia bs12 5meter szeles tekercs terrametal terfil

Telephelyi kiszolgálással is ki  tudjuk önöket kiszolgálni, a készlet erejéig.

Nagyobb mennyiségek rendelése esetén kérjenek ajánlatot. Készlet függvényében 2 és 4 munkanapos határidővel, saját szállító eszközeinkkel vagy fuvarossal háthoz szállítjuk.

Nem kell teljes tekercset megvásároni, telephelyi kiszolgálás alkalmaával , ha az időjárási viszonyok engedik, a hosszúsásgából igény szerint tudunk mennyiségeket kiadni.

Polipropilén alapanyagú tűnemezelt, hőkezelt geotextília 0,91kg/dm3 sűrűséggel 200 gr/m2 sűrűséggel , fekete színben és 5 méteres tekercsben.

Szakító szilárdsága EN ISO 10319 szerint 16 kN/ m.

Vasatgsága 1,5 mm azonban 0,3 mm tűréssel lehet számolni.

Gyári bontatlan tekercsben 100 x 5 méteres egységekben lehet kapni, nálunk viszont négyzetméterre is elviheti. A gyári tekercset daraboljuk.

Természetes talajban tartóssága évtizedekben mérhető.

A gyári tekercs átmérője 40 cm, szállítása körülményes. Futár szolgálat nem vállalja az a méreténél fogva ( egész geotextília tekercsre gondolok)

geotextilia 200 gramm bs16 budapest terra metal kft

ÁRA: NETTÓ 299,21 FT/m2+ÁFA (BRUTTÓ 380 FT/m2)

 

ÁRA: NETTÓ 299,21 FT/m2+ÁFA (BRUTTÓ 380 FT/m2)

Fekete színben 2 x 100 m egész tekercset, vagy a tekercsből levágva kisebb mennyiséget is értékesítünk.

Kollégáink levágják önnek.   Kisebb mennyiségeket futáraal is elküldhetjük önnek, a fenti szürke menüsor AJÁNLATKÉRÉS MEGRENDELÉS fül alatti

ÁRA: NETTÓ 265 FT/m2+ÁFA (BRUTTÓ 337 FT/m2)

200 grammos geotextilia 2 2 mm vastagsaggal en iso 9864 kn negyzetmeter tunemezelt nem uv allo kereszturi

Na és mire jó?200 grammos  Geotextíliát tesznek a szalagparketta alá.

200 as geotextilia beepitese

Továbbá páraáteresztő és korhadásgátló.

 

greenfingers a szep zold kertert

200 grammos 6kn m 4 meter szeles 100m hosszu geotextilia budapest szurke

A geotextíliát akár függőleges föld falra lehet rögzíteni, hogy megakadályozza a talajpergést és a később oda kerülő beton, tégla vagy zsalukő támfal összekeveredjen a földdel.

Kartonthengerre tekercselt állapotban kapható.

Újrahasznosított végtelen polipropilén szálakból áll, mechanikai védelemre és vízmegtartás ( vízelfolyás lassítás)  céljából zöldtető építésnél.  Saválló lúgálló, rothadásmentes műanyg szövet.

 Egy kedves vásárló 4 x 13 méteres darabot, azaz 52 m2 vásárolt ebből a típusu geotextíliából , mi pedig összehajtogattuk és összecsomagoltuk egy papírkarton dobozba, amit a postával csomagként küldve 1874 Forint szállítási költségért vitt el. Persze nem utánvéttel kérte hanem előre utalta a csomag ellenértékét ezáltal utánvét díjat nem kellett fizetnie.

200 grammos geotextilia postazasa hazhozszallitas

Ez a geotextília közelről így néz ki, nincs annyira merevre hengerelve, ezáltal kisebb a szakító szilárdsága, viszont egyéb más feladatokra kiváló. Bolyhossága és a vattaszerű szálakból fakadó kb. 2 mm-es vastagsága  mechanikai védelemre,  kiváló.

200 grammos bs6 geotextilia hogy nez ki vastagsaga

ÁRA: NETTÓ 265 FT/m2+ÁFA (BRUTTÓ 337 FT/m2)

 

 technikai adatlap mubizonylat 200 grammos geotextília 6 8 kn

 

 

300 grammos geotextilia 2 meteres tekercsben szurke szinben budapest

 

Vastagsága közel 3 mm, viszont elég bolyhos a szerkezete, ezáltal csak 10 kn/m a szakító szilárdsága amit az alábbi technikai adatlapon látható.  Amelegen hengereléssel érik el a nagyobb szakító szilárdságot, ennek a geotextília tipusnak annak ellenére hogy 300 gr/m2 az egység súlya , nem rendelkezik különösen nagy szakító szilárdsággal.   Van olyan 200 grammos geotextília amely 16 Kn/ m szakító szilárdsággal, jobb tulajdonságokkal rendelkezik.

Többnyire takarásra, felületek mechanikai védelmére, lakossági kertészeti feladatokra, rétegelválasztásra  illetve belátást (átlátás) elleni felhasználása ismert. Használják továbbá páraáteresztő és porzáró rétegnek, kölönböző anyagok elválasztására.

300-gramm-geotex-tajekoztato-muszaki-adatlap-10-12-kn-m.pdf

Négyzetméterre is áruljuk, a 300 grammos geotextília  Bruttó négyzetméter ára: 2019.10.14.-én 363 Forint.

ÁRA: NETTÓ 286 FT/m2+ÁFA (BRUTTÓ 363 FT/m2)

 

A geotextíliának nincs vízmegtartó képessége.  Tekercsben, fólia borítás nélkül , szabadban tárolva valóban megszívja magát, ehez viszont több réteg egymásra lapolása szükséges. A rétegek közötti szellőzés hiányában nedves marad  ( télen megfagy és lehetetlen a kitekerése), azonban ez a nedvesség nem számottevő és nem jelentős. A geotextília vízáteresztő, a műszaki adatlapban külön sorban van feltüntetve az átáramlási képesség.

Vásárlóink számos kritériumok alapján választják ki a megfelelő típust.  Ha vásárlásnál a 300 grammos geotextília színe a mérvadó, javasoljuk kedves leendő ügyfeleinknek, vásárlás előtt győződjenek meg annak árnyalatáról, ugyanis ebben a tekintetben a gyártó nem követ semmi RAL kódot, ezt az adatlapon fel is tüntteti: colour, Multicolor.   Ennek az a lényege, különböző időpontokban vásárolt geotextíliát nem tudunk ugyanolyan színárnyalatban szolgálni. Tekercsen belül nem észleltünk lényegi árnyalatbeli eltéréseket, azonban tekercs és tekercs között nagy a különbség.

Egész tekercset ( 100 m2)  az ország területén bárhova el tudunk juttatni, megrendelést követő 3 munkanapon belül. Csupán annyit kell tennie, a lentebb látható fotóra vagy a fent látható szürke menüsorban az AJÁNLATKÉRÉS-MEGRENDELÉS fülre  kattintva, az ott  előbukkanó űrlapot töltse ki, és kitöltés után küldés gombbal juttassa el hozzánk.  A futáros kiszállítás egész tekercsre vonatkozik, bontott tekercsre nem vonatkozik.

300 grammos geotextilia rendeles hazhoz online

 

 

 85 100 grammos geotextilia pp szuroszovet 15 meteres tekercsbol bs6 kereszturi

100 grammos geotextília, polipropilén anyagból, nem szőtt termék.Felhasználása kertépítésnél, talajrézsü erősítésnél, talajrétegek elválasztásánál, vízáteresztésre, gyomtalanításra, valamint védő előrétegként más műanyag termékek sérüléseinek minimalizására.1,5méteres és 5 méteres szélességű kivitelben gyártják.Használják továbbá dréncső betekerésére, szalagparketta alá zajcsillapító és védő rétegként, kaspók virágládák komposztálóládák kibélelésére. Fák köré, vagy fenyőfakéreg al, valamint mezőgazdasági fólia alá védőrétegnek. A 100 grammos geotextília szakítószilárdsága 6 kN/m, vastagsága 1 milliméter és rendszerint fekete fehér vagy szürke színben gyártják.

geofólia, építési fólia

 

 

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

Parkolás az utcán, anyagkiadás a telephelyen belül, kísérettel.

TERRA METAL KFT.

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00
T: 06-30/207-9400
E-mail: info[kukac]terrametal[pont]hu

Kapcsolat