300 grammos geotextília szürke ( vagy fekete színben) 2 x 50 méteres tekercsben

Árakat az alábbi linken talál.

ÁRLISTA

Szállítási díja 1 tekercs esetén Br. 14 000 Ft

 

300 grammos geotextilia 2 meteres tekercsben szurke szinben budapest

 

Vastagsága közel 3 mm, viszont elég bolyhos a szerkezete, ezáltal csak 10 kn/m a szakító szilárdsága amit az alábbi technikai adatlapon látható.  Amelegen hengereléssel érik el a nagyobb szakító szilárdságot, ennek a geotextília tipusnak annak ellenére hogy 300 gr/m2 az egység súlya , nem rendelkezik különösen nagy szakító szilárdsággal.   Van olyan 200 grammos geotextília amely 16 Kn/ m szakító szilárdsággal, jobb tulajdonságokkal rendelkezik.

Többnyire takarásra, felületek mechanikai védelmére, lakossági kertészeti feladatokra, rétegelválasztásra  illetve belátást (átlátás) elleni felhasználása ismert. Használják továbbá páraáteresztő és porzáró rétegnek, kölönböző anyagok elválasztására.

300-gramm-geotex-tajekoztato-muszaki-adatlap-10-12-kn-m.pdf

Négyzetméterre is áruljuk, a 300 grammos geotextília 

 

A geotextíliának nincs vízmegtartó képessége.  Tekercsben, fólia borítás nélkül , szabadban tárolva valóban megszívja magát, ehez viszont több réteg egymásra lapolása szükséges. A rétegek közötti szellőzés hiányában nedves marad  ( télen megfagy és lehetetlen a kitekerése), azonban ez a nedvesség nem számottevő és nem jelentős. A geotextília vízáteresztő, a műszaki adatlapban külön sorban van feltüntetve az átáramlási képesség.

Vásárlóink számos kritériumok alapján választják ki a megfelelő típust.  Ha vásárlásnál a 300 grammos geotextília színe a mérvadó, javasoljuk kedves leendő ügyfeleinknek, vásárlás előtt győződjenek meg annak árnyalatáról, ugyanis ebben a tekintetben a gyártó nem követ semmi RAL kódot, ezt az adatlapon fel is tüntteti: colour, Multicolor.   Ennek az a lényege, különböző időpontokban vásárolt geotextíliát nem tudunk ugyanolyan színárnyalatban szolgálni. Tekercsen belül nem észleltünk lényegi árnyalatbeli eltéréseket, azonban tekercs és tekercs között nagy a különbség.

Egész tekercset ( 100 m2)  az ország területén bárhova el tudunk juttatni, megrendelést követő 3 munkanapon belül. Csupán annyit kell tennie, a lentebb látható fotóra vagy a fent látható szürke menüsorban az AJÁNLATKÉRÉS-MEGRENDELÉS fülre  kattintva, az ott  előbukkanó űrlapot töltse ki, és kitöltés után küldés gombbal juttassa el hozzánk.  A futáros kiszállítás egész tekercsre vonatkozik, bontott tekercsre nem vonatkozik.

300 grammos geotextilia rendeles hazhoz online

 

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy fehér TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

Parkolás a telephely előtt a Keresztúri úton vagy telephelyen belül kijelölt helyen, anyagkiadás a telephelyen belül, raktárosi kísérettel.

M0-ásról a kamionok engedély nélkül megközelíthetik telephelyünket.  Nincs behajtási engedély, a X kerületi ipari zóna elérhető. Orral beállni nem tanácsos, tolatva sokkal jobb.

TERRA METAL KFT.  Víz és csatornaközmű termékek

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00   anyagkiadás 15.30-ig
T: 30 / 2079400
E-mail: info@terrametal.hu

Kapcsolat

Megrendelés űrlap.