Vízóra akna, szerelvény akna, műanyag mászható akna árak

 

 BRUTTÓ ÁR 63000 Forint / darab

muanyag vizoraakna 100 130

 

 A fenti képen látható 100 cm belméretű 130 cm magasságú műanyag vízóraakna  házhozszállítási díja utánvéttel , futárral, vidékre bruttó  16800  forint, bárhova  az országba.  A kiszállítás megrendelést követő második ( vagy harmadik)  nap történik. A megrendelést a Kapcsolat menüpont alján található online megrendelő lap kitöltésével lehetséges.   Ha személyesen jön az aknáért, nem szükséges a megrendelő lap kitöltése, legfeljebb telefonál egyet a készlet iránt érdeklődve.

Futáros , házhoz szállítós megrendelés esetén ha előre utalással egyenlíti ki a számlát , a készpénzkezelési díjat nem számol fel a futár , a szállítási díj 15000 forintra mérséklődik.

Tekintettel belső szabályzatunkra, mivel a műanyag akna ára nem éri el a 100000 Ft-ot , saját gépkocsinkkal Budapest területén nem áll módunkban kiszállítani.

Ha megrendelni kívánt egyébb termékkel együtt az össz érték  meghaladja a 100 E. Forintot, a szállítási díj tekintetében kérje ajánlatunkat.

 

Megrendelőt ( vagy ajánlatot ) a KAPCSOLAT MENÜ ALJÁN LÉVŐ ONLINE  megrendelő lap segítségével küldhet nekünk.  Ha csak érdeklődik, az utolsó sorban látható megjegyzés rovatba jelezze azt.

 

Az akna raktári tétel, vásárlás előtt  megtekinthető 1106 Budapest Keresztúri 170 alatt.

Leírás:

Fekete színű egyben  fröccsöntött uv stabilizált ,  polietilén  műanyag vízóraakna, belső oldalán 2 darab aknatesttel egybeöntött lépcsőelem , beugró résszel (lépcső, hágcsó) ,ami lehetővé teszi az egyszerű be és kijutást.  A műanyag vízóraakna felső szűkített része nyílásának belsőmérete 58-60 centiméter. Telken belül , fúrt kutak  aknájának, vagy öntözőrendszer aknájának ,szerelvényaknának, távközlési kábelaknának tökéletes,

azonban  hivatalos házi  vízmérő (vízművek által működtetett) vízórák aknájaként beépítve,  nem biztos hogy megfefel!  Vásárlás előtt tisztázza le egy szakavatott ,vízügyekben jártas helyi vízügyi illetősséggel rendelkező  személlyel ! Az akna műanyag falán keresztül vezetett vezetékek, legyen az pvc vagy polietilén,  egy úgynevezett csőcsatlakozó gumi segítségével oldható meg, ezáltal  vízhatlanná teszik az akna és a cső találkozását, ennek jelentősége magas talajvízszint esetén fontos követelmény.  2 darab ilyen CSŐCSATLAKOZÓ gumi jár az aknához ingyen, ön dönti el hogy 25-ös vagy 32-es fali átvezető gumit használ. A magas talajvízszint okozta felúszási veszély elhárítása érdekében , a kútakna külső  falán alsó harmadban körkörösen elhelyezkedő kiugró perem szolgál, mely lehorgonyozza a földben. A 25-ös és 32-es méretű csőcsatlakozó gumin kívülmás méretű  nem jár az aknához,lehet azonban külön vásárolni hozzá 40-es 50-es 63-as 110-es és 125-ös vízhatlanságot biztosító fali átvezető gumitömítést.     Jár viszont, egy kamrás kilalakítású, kiemelhető lépésálló , csúszásgátló ,  kettősfalú műanyag aknafedél, a vízóra akna tetejére.  Mindez megvásárolható Budapest x-ker Keresztúri út 170-ben a fotón megjelölt Bruttó áron.

Súlya, fedlappal együtt 40 kg.

Szállítása:

muanyag vizora vizmero kut szerelveny akna budapest  vizleolvaso muanyag akna szallitas

 

Ha ide kattint, kinyomtathatja:

vizoraakna-szerelvenyakna-atfolyas-meroakna-fedlappal-kompletten.pdf

Erre nagyon figyeljen!  Ne essen abba a hibába hogy beépíti, holott egyáltalán nem engedélyezett!

A FŐVÁROSI VÍZMŰVEK Zrt engedélyével, tájékoztatom a kedves vásárlókat az önálló vízbekötés, vízóraakna formai műszaki követelményeiről , ide kattintva, / lap alja/

Ez lenne a Fővárosi vízművek által engedélyezett vízóraakna, KATTINTSON RÁM!

 

 

kínálatunk további termékei fotóval szemléltetve:

 

 

 sik feneku szerelvenyakna muanyag zoldteruleti fedlappal

 

tobbcelu univerzalis pp akna teljesen leveheto fedlappal 80cm

 80 125cm zarhato akna muanyag fedlappal

 50 110 meretu pp akna vizleolvaso ivovizbekoto muanyag fedlappal

60 nyilassal 80 pp akna 120 magas

 

 

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

TERRA METAL KFT.

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00
T: +36-30-2079400
E-mail: info[kukac]terrametal[pont]hu

Kapcsolat