Vásárolna? +36-30-2079400

100 belsővel 130 magas fekete műanyag vízóra akna vízmérő akna aknafedéllel

Műanyag vízóraakna, henger formályú,  merevítésekkel az alján lépcső fokkal a beselyében, műanyag aknatatővel, zöldterületi beépítésre. Körkörösen oldalán,  az alsó 1/3-ban felúszás elleni peremének köszönhetően stabilan rögzül a talajban, még a magas talajvizes területeken is. Neve, D100-as vízhatlan műanyag akna.

Súlya ( fedlappal együtt) 40 kg.

Szállítása előtt győződjön meg hogy  autójának van megfelelő belső tere vagy tető csomagtartója.  Nem a súlya okoz problémát, a mérete miatt kell aggódni.

100 130 akna szallitas elszallitasa  100 130 vizbekoto akna elszallitasa 1000 1000 muanyag vizbekoto vizakna szalitasa renault

d 1000 vizora akna szallitas

 

Tartozik az aknához 2 darab úgynevezett csőcsatlakozó gumi, mely segítségével a be és kimenő  25-ös vagy 32-es  kpe csövet vízhatlan fali átvezetéssel keresztül vezethető,  tetszőleges helyen. A fali átvezető gumi helye az akna falán nincs előre meghatározva, tetszőleges helyen lehet átvezetni.

A műanyag akna egy egybefüggő pollietilén fröccsöntött nagy idom, illesztések a felületén nincsenek.  Falának vastagsága 5, 6 mm.

A 60 centis belső nyílású lebúvó egy szintén műanyagból készült kör alakú zöldterületi   fedlappal van lefedve,  az érintkezési felületen azonban ne keressék a vízhatlanságot biztosító  tömítő szalagot vagy pasztát, mert nincs, a fedlap csak ráilleszkedik a 60 centis nyílás peremére.

 

 NEM tartozi hozzá, de kapható olyan akna lebúvó nyílás magasító elem , amely  talajfelszín szint változáskor megemeli az akna nyílást. Az akna magasító elem is műanyagból készül , alsó pereme illeszkedik az akna nyakba, felső nyílásába pedig a légkamrás  műanyag fedlap illeszthető. Az akna nyakának magasítását  a végleges felület szintje határozza meg, ennél fogva hossza változó. Az akna nyílás magasító eleme nem képez vízhatlan átmenetet a az aknával, sajnos nincs teljes védelem a beázás ellen. Bővebb tájékoztatót lentebb talál. Ez a megoldás nem gyári, csupán barkács megoldás!

 A 1000-es ( un. 100 x 130 akna)  Ára  Bruttó 59000 Forint

muanyag vizoraakna vizmeroakna szerelvenyakna budapest kerulet ar arnelkul

 

így mutat a vízszerelő májsztró  benne:

muanyag maszhato vizoraakna fedellel budapest 10 kerulet

Nyomtassa ki az alábbi rajzot, és kérdezze meg a meg a helyi víz szolgáltatót, elfogadja-e?  Ügyfél szolgálaton biztosan segítenek. Az aknát csak akkor vásárolják meg, ha meggyőződtek annak alkalmasságáról! Hivatalos vízbekötésnek sok feltétele van, az akna formája , mérete, anyaga , magassága egyik legfontosabb tényező. Mindenképp konzultáljon az ön területén illetékes víz szolgáltatóval, az akna vásárlását megelőzően, ugyanis tapasztalataink szerint nincs egységes álláspont e tekintetben. 

dn-1000-maszhato-muanyag-vizoraakna.pdf

A fővárosi vízművek    NEM   fogadja el, mint hivatalos ( utcáról érkező)  mérőóra bekötő aknájaként!

 

Telken belüli további ( nem hivatalos)  almérő órák elhelyezésére minden további nélkül, alkalmas. A szabályozás csak a mérőórás utcai bekötésre vonatkozik.

A műanyag vízóra akna szállítása :

muanyag vizora vizmero kut szerelveny akna budapest

Egy vásárló azt kérte vágjuk le az alsó részét , hát megtettük.  A beépített felső részből nyitott fenekű kábel aknát épített. Legalább megszemléljük a belső kialakítását.

100 130 muanyag akna levagott feneke

A 100 x 130-as  műanyag vízóraakna átvehető 1106 Budapest Keresztúri út 170-ben, vagy a MEGRENDELÉS  fülre kattintva, alulra görgetve az online megrendelő lap kitöltésével futárral házhoz szállíttattható.   A szállítási költség ( ha a futárnak nem kell készpénzt kezelnie, azaz előre utal)  Bruttó 12000 Forintba kerül,  (utánvét díja is benne foglaltatik, az ország területére vonatkoztatva). A szállítás a megrendelés napjától számítva 2, 3 munkanap alatt teljesül.

d100 vizhatlan akna egybe froccsontott

 

d1000 akna oldal nezet

Az akna lebúvó nyílásának a végleges talaj szinthez való igazítását, az alábbi barkács módszerrel lehet megoldani.

Bordás 600-as PP csőből igény szerinti hosszúságot vágunk le!

A bordás PP 600-as csőről bővebben ITT olvashat.

akna magasito elem

akna elem nyakmagasito lebuvo nyilas

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

TERRA METAL KFT.

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00
T: +36-30-2079400
F: +36-1-7002526
E-mail: szaboistvan@terrametal.hu

Kapcsolat