10 mm polipropilén lemezből készített szabályos kocka alakú  1 x 1 x 1 méteres akna , felső erősített peremmel, egyben levető merevített fedéllel.

 Bruttó ára  200 000 Forint ( Nettó 157 480 + Áfa / darab)

1000 muanyag akna egyben leveheto fedellel uj

Műanyag vízóraakna, henger formályú,  merevítésekkel az alján lépcső fokkal a besejében, műanyag aknatetővel, zöldterületi beépítésre. Körkörösen az oldalán,  az alsó 1/3-ban felúszás elleni peremének köszönhetően stabilan rögzül a talajban, még a magas talajvizes területeken is. Teljesen egybe fröccsöntött újrahasznosított plietilnből áll az anyaga, 50 év garancia van rá. Természetesen ez a garancia csak abban az esetben érvényes, ha a megfelelő telepítési eljárás be van tartva. Ne feledjék, ez az akna csak és kizárólag zöldterületi beépítésre alkamas, fedele is műanyag, a fedlap lépésálló , de nem teherbíró.

Neve, D100-as vízhatlan műanyag akna.  (egyszerűen,1000-es akna)

Súlya ( fedlappal együtt) 40 kg.

Telephelyünkről való, személyesen történő szállítása előtt győződjön meg, hogy  autójának van-e megfelelő belső tere. Vagy ha nincs, akkor  tető csomagtartója.  Nem a súlya okoz problémát, a mérete miatt kell aggódni. Vegyék figyelembe azt is , hogy a felúszó perem külső átmérője közel 110 cm.

A szerelvény letölthető dwg fájl-ját ITT TALÁLJA>

Minden eszközzel, minden rögzítési módszerrel, utastérbe, tetőcsomagtartón, utánfutón, platón szállítható.

100 130 akna szallitas elszallitasa  100 130 vizbekoto akna elszallitasa 1000 1000 muanyag vizbekoto vizakna szalitasa renault

d 1000 vizora akna szallitas

 

 

A műanyag akna egy egybefüggő polietilén fröccsöntött nagy idom, illesztések a felületén nincsenek.  Falának vastagsága 5, 6 mm.

A 60 centis belső nyílású lebúvó egy szintén műanyagból készült kör alakú zöldterületi   fedlappal van lefedve,  az érintkezési felületen azonban ne keressék a vízhatlanságot biztosító  tömítő szalagot vagy pasztát, mert nincs, a fedlap csak egyszerűen ráilleszkedik a 60 centis nyílás peremére, nincs semmilyen rögzítési lehetőség. Beépítés után az akna a térszintből 5- 10 cm-re emelkeldjen ki,

 

Az építkezések megkezdése előtt, az egyik legfontosabb tényező a folyó víz biztosítása, a legtöbb esetben egy 1000-es műanyag vízóraakna vásárlással és telepítéssel kezdődik.  Mivel egy építkezés elején a végleges talajszintet sajnos csak becsülni lehet, az 1000-es aknát nem lehet a megfelelő végleges magasságára telepíteni, szükség van egy kiegészítőre, amit úgy hívnak AKNA NYAKMAGASÍTÓ.  A nyakmagasító NEM tartozéka az 1000-es vízóraakának hozzá, de kapható, az a célja,  talajfelszín szint változáskor megemeli ( a végleges szintre szabja) az akna nyílást. Az akna magasító elem is műanyagból készül , alsó pereme illeszkedik az akna nyakba, felső nyílásába pedig a légkamrás  műanyag fedlap illeszthető. Az akna nyakának magasítását  a végleges felület szintje határozza meg, ezért a magasító elem méretre vágható. Az akna nyílás magasító eleme nem képez vízhatlan átmenetet a az aknával, sajnos nincs teljes védelem a beázás ellen. Bővebb tájékoztatót lentebb talál.

 A 1000-es ( un. 100 x 130 akna)  Ára  Bruttó 63000 Forint

muanyag vizoraakna maszhato budapest

 

így mutat a vízszerelő májsztró  benne:

muanyag maszhato vizoraakna fedellel budapest 10 kerulet

Abban nem tudunk a kedves vásárló segítségére lenni, hogy az akna alkalmasságában állást foglaljunk. Minden vízmű más és más szempontokat vesz figyelembe, többnyire az adott területre jellemző talajvízszint a befolyásoló tényező.  Nyomtassa ki az alábbi rajzot, és kérdezze meg a helyi víz szolgáltatót, elfogadja-e? Magyarországon számos viziközmű társaság üzemel, mindegyik másként szabályozza azúj ivóvíz bekötésre vonatkozó szabályokat, ezek az információk nyílvánosak. Győződjön meg arról, az ön szolgáltatási területén kihez kell forduljon.   Ügyfél szolgálatokon biztosan segítenek. Az aknát csak akkor vásárolják meg, ha meggyőződtek annak alkalmasságáról! Hivatalos vízbekötésnek sok feltétele van, az akna formája , mérete, anyaga , magassága egyik legfontosabb tényező. Mindenképp konzultáljon az ön területén illetékes víz szolgáltatóval, az akna vásárlását megelőzően, ugyanis tapasztalataink szerint nincs egységes álláspont e tekintetben. 

dn-1000-maszhato-muanyag-vizoraakna.pdf

A Fővárosi vízművek   ( Budapest)   NEM   fogadja el, mint hivatalos ( utcáról érkező)  mérőóra bekötő aknájaként!  

 

Telken belüli további ( nem hivatalos)  almérő órák elhelyezésére minden további nélkül, alkalmas. A szabályozás csak a hivatalos  mérőórás utcai bekötésre vonatkozik.

 

A műanyag vízóra akna szállítása :

muanyag vizora vizmero kut szerelveny akna budapest

Egy vásárló azt kérte vágjuk le az alsó részét , hát megtettük.  A beépített felső részből nyitott fenekű kábel aknát épített. Legalább megszemléljük a belső kialakítását.

100 130 muanyag akna levagott feneke

A 100 x 130-as  műanyag vízóraakna átvehető 1106 Budapest Keresztúri út 170-ben, vagy a MEGRENDELÉS  fülre kattintva, alulra görgetve az online megrendelő lap kitöltésével futárral házhoz szállíttattható.   A szállítási költség előre utalással  Bruttó 16000 Ft, utánvéttel Bruttó 21000 Ft-ba kerül az ország bármely területére. A szállítás a megrendelés napjától számítva 2-4 munkanap alatt teljesül.

d100 vizhatlan akna egybe froccsontott

 

d1000 akna oldal nezet

 

Az első megoldás gyári nyakmagasítóval, amivel 5cm-50cm-ig meg tudja magasítani a meglévő aknát, azonban:

A nyakmagasító ára: 25cm-es:  Bruttó: 18 161  Ft.

                                    50cm-es:  Bruttó: 28 500 Ft.

A nyakmagasító csak az általunk forgalmazott 100 x 130-as vízóraaknához felel meg, ennek a nyakához igazodik. Az akna nyakmagasítót 4000 Ft szállítási költségért házhoz szállítjuk, megrendelést követő 2,  3 munkanap. A akna nyak magasítása csak saját felelősségre történik!


A műanyag vízóra aknák utólagos magasítása általában véve, végleges talajszintre emelése NEM megengedett, magasításokat gyártói környezetben, újratervezéssel és újraméretetzéssel, utólagos merevítések elhelyezésével lehetséges. Amennyiben a vízóraakna telepítése az előre elkészített nyakhosszúsághot viszonyítva , terepszinttől mélyebbre kerül beépítésre, gonoskodni kell azok megfelelő tehermentesítéséről, utólagos védelméről. Ellenkező esetben a műanyag vízóraaknák sérülhetnek, deformálódhatnak, melyből eredendő károkért társaságunk felelősségget nem vállal. Az aknákat a beépítési útmutató szigorú betaratása mellett ajánlott telepíteni. Telkek legalsó vízgyűjtő pontjain való műanyag vízór akna telepítés nem ajánlott. 

Az akna magasítással egyidőben, tulajdonképp  akna mélyítés történik, az  akna falára nehezedő föld teher, az akna eredeti nyugalmi állapothoz képest  deformálhatja annak formáját. Nem javasoljuk az aknanyílás  magasítást!!!   Nem arra van kitalálva ez az a termék hogy a legnagyobb mélységekbe is stabilan eredeti formájában fennmaradjon. Mi több, a kb. 60 cm-es nyíláson csak abban az esetben lehet kényelmesen közlekedni, ha az csak rövid ez a szakasz, max. 50 cm!  

 

 

 

muanyag vizoraaknahoz gyari nyakmagasito budapest kereszturi

muanyag vizoraakna gyari nyakmagasito

A második megoldás barkács módszerrel:

Bordás 600-as PP csőből igény szerinti hosszúságot vágunk le! 50 cm-nél nagyobb magasító elemet az aknagyártó nem javasol, mert a föld nyomását ennél mélyebben az akna nem bírja el.

A bordás PP 600-as csőről bővebben ITT olvashat.

 

 

Letöltés, műszaki rajz: mu-viz-ak-100-130-maszhato.pdf

 

 

Letölthető DWG fájl:  Letöltés

 

Űrtartalma 700 liter

 dn 1000 akna szallitas elszallitas tetocsomagtarton

d 100 vizoraakna budapest kereszturi ut 170 hol kaphato muanyag akna

Ivóvíz bekötés valamint kivitelezésl és engedélyeztetéssel kapcsolatban bővebben itt tájékozódhat: VÍZBEKÖTÉS

 

A vízmérőakna telek határon belül telepítendő oly módon hogy a telehatárés az akna között legalább 1 méter távolság legyen.

A vízmérőakna vonalát nem keresztezheti más közmű ( pl. csatorna , elektromos bekötés vagy gázvezeték)

A vízmérőaknába lépcsőfok kell legyen, annak érdekében hogy a lejárás biztosítva legyen, + a fedél oly méretű hogy kényelmesen le lehessen azon jutni, és könnyen fel lehessen emelni.

Tanácsos az aknafedőt úgy megépíteni  a terepsíkból legalább 5 cm-el magasabban helyezkedjen el. Az akna falán a KPE vezetékeket egy fali átvezető, un. csőcsatlakozó gumival ellátni. mely megakadályozza a réseken való szennyeződés aknába való bejutását, illetve a csőátvezetés helyének vizzáró kiképzése a cél.

A vízmérőakna szükséges belső mérete tegye lehetővé a szükséges szerelvények elhelyezését.

Minden szolgáltatási területen a szolgáltató tájékoztatja kedves felhasználóit a vízóra aknára vonatkozó elvárásaival, mindenek előtt az adott területre vonatkozó előírásokat , elvárásokat tell feltérképezni.

 vizoraakna-eloregyartott-nyak-nyilas-meret-dn1000

140 100 maszhato muanyag akna 840 liter

 

 rendelési cikkszám:   MU-VIZ-AK-140-850

BRUTTÓ 75000 Ft/ darab

 Kínálatunk állandó terméke, nem kell rendelni, többnyire készleten van.  Fennakadások azonban, mint mindenhol vannak, érdemes a telefonos elérhetőségünkön készlet iránt érdeklődni.

Személyes átvételre telephelyünkön , a 1106 Budapest Keresztúri út 170-ben van. A 140 cm magas  850 literes  vízóraakna elszállításához méretéhez megfelelő szállító jármű szükségeltetik!  Rögzítő pántot, gurtnit, kötözőszert hozzanak, azt nem tudunk biztosítani.

Ennek a vízóra aknának az egyik legnagyobb előnye , hogy ugyanolyan 100-as belső átmérőnél nagyobb a beltere mint a 130-as aknának, ezért egy nagyobb méretű ember is bele fér, illetve a szerelvényeknek többszerelési hely áll rendelkezésre.

Ugyanúgy mint kisebb testvére, ez az akna is rendelkezik 2 darab lépcsőfokkal, amely a ki-be közlekedést segíti.

A gyártás során kialakított oldal bordák révén masszívabb benyomást kelt és a valóságban is jobban tűri a körülötte történő föld tömörítést. A bordák a stabilitást és a merevség maximalizálását szolgálják.

Telepítéskor fokozatosan kell azt teleengedni vízzel, a szakszerű beépítés érdekében. Az akna körüli tömörítéskor a gépi tömörítő eszközt csak nagy körültekintéssel ajánlott használni, mindenképp egyenletes tömörítésre kell törekedni. Lejtőn történő beépítés esetében a nagy mennyiségű víz és/ vagy földmozgás a stabilitás róvására mehet.

Oldalán előre kialakított nyílások nincsenek, a becsatlakozatni kívánt kpe csvezeték helyét tetszőleges helyen lehet kialakítani, koronafúróval vagy dekupírral. Legyenek elővigyázatosak és megfontoltak a furat helyzetének kiválasztásakor, ezt a polietilén anyagot csak hegeszeteni lehet, ragasztani nem, azaz nincs olyan idom a kínálatunkban amely segítségével javítani lehet az elrontott furatot.

A kialakított furat szabályos kerülettel és sima felülettel rendelkezzen annak érdekében hogy a csőcsatlakozó gumi jól tőmítsen.  A csőcsatlakozó gumi lehet 20, 25, 32, 40, 50, 63, 90, 110, 125, 160 és 200 mm átmérőjű. Tetszőleges mennyiséget adatunk ezekből a gumi gyűrűkből, azonban ezeket külön díjért lehet megvásárolni, nem tartozéka az aknának.

Az akna egy műanyag fedlappal kerül átadásra ( a fedlap tartozéka az aknának)  azonban felhívom a figyelmüket arra a tényre, az akna csak és kizárólag zöldterületi beépítésre alkalmas! .

Keréknyomvonalba építve, személyautóval vagy kisteherautóval ezen közlekedni nem lehet.

Futárral házhoz szállítjuk,az ország területén bárhova, ezzel kapcsolatos  érdeklődését itt adhatja le:   ÉRDEKLŐDÉS 

A termék kiszállítása előre utalással bruttó 16000 Ft, utánvéttel bruttó 21000 Ft szállítási költség ellenében, az ország határain belül, tetszőleges településre szállítható . A 140-es vízóraaknát futár szállítja, mai megrendelés esetén 2 vagy  3 munkanap alatt.

Ugyancsak az érdelkődés fül alatt érdeklődhet a raktár  készlet iránt.

Megrendelését itt adhatja le:  MEGRENDELÉS

 

Ötlet a szállításra:

100 140 vizoraakna 840 literes

Gyakran kerül a vízórakna olyan beépítési helyre, mely terület felszínének végleges terepszintje megköveteli az akna nyakának magasítását.  Sajnos előre gyártott műanyag aknanyak vagy lebúvó nyílás ( szint magasító)  NEM  kapható. A közel jövőben szorosabbra fűzzük kapcsolatainkat a PP lemez szabókkal, bízunk benne találunk megoldást a problémára.   Kérem legyenek tekintettel a körülményre, miszerint magasítani ezt a típusu aknát jelenleg nem lehetséges, készleten nincs előre gyártott lebúvó nyílás magasító elem, vagy terepszinthez emelő hézagoló palást, telephelyünkön nem fellelhető. A 140-es vízóraakna magasítás nem javallott, felelősséget az akna alkalmasságáért ilyen esetekben nem vállalhatunk.

A műanyag vízóra aknák utólagos magasítása, vélgleges talajszintre emelése Nem megengedett, magasításokat gyártói környezetben, újratervezéssel és újraméretetzéssel, utólagos merevítések elhelyezésével lehetséges. Amennyiben a vízóraakna telepítése az előre elkészített méreteihez viszonyítva , terepszinttől mélyebbre kerül beépítésre, gonoskodni kell azok megfelelő tehermentesítéséről, utólagos védelméről. Ellenkező esetben a műanyag vízóraaknák sérülhetnek, deformálódhatnak, melyből eredendő károkért társaságunk felelősségget nem vállal. Az aknákat a beépítési útmutató szigorú betaratása mellett ajánlott telepíteni.

 100x140 vizoraakna rajza adatok meterek

 

 

 

 

 

Megrendeléskor jelezzék hogy KPE csővel vagy cső nélkül kérik.

KPE csővel: Nettó 30000 Ft+ÁFA   Bruttó: 38100 Ft.      CIKKSZÁM: PP-VIZ-AK-50-110-KPE-SZERELT

KPE cső nélkül: Nettó 22200 Ft+ÁFA   Bruttó: 28194 Ft    CIKKSZÁM: PP-VIZ-AK-50-110-NEM-SZERELT

Futárral házhoz szállítjuk ha a felső szürke menüsor AJÁNLATKÉRÉS –MEGRENDELÉS fül alatt található online űrlapot kitölti, vagy ide kattint: MEGRENDELŐ LAP

Szállítási költség 1 darabra vonatkozóan Bruttó 5000  Ft. A futár 2, 3 munkanapon belül szállítja ki önnek.
Több darab rendelése esetén, a súly és terjedelem változása okán a szállítási díj változó. Kérje személyre szabott ajánlatunkat email-en: info( kukac)terrametal(pont)hu
A termék telephelyünkön (1106 Budapest Keresztúri. 170), nyitvatartási időben átvehető, anyagkiadás 15.30-ig van. Vásárlást megelőzően készlet iránt érdeklődjön telefonon Kapcsolat menüpont..
Súly : 10 kg.
csomag méret: 55 x55 x 110

Akna belső nyílása 47 cm.   PP akna palást külső mérete 48,5 cm.

muanyag szerelvenyakna vizmeroakna szivattyuakna budapest 60 116 106 sikfeneku arnelkul

ÁRA: BRUTTÓ 103000 Ft

CIKKSZÁMA: MU-SZER-AK-60-116-106-GINA

Az itt ábrázolt sík fenekű vízóraakna fehér színű, azonban esetenként csak fekete színűt tudunk adni.

Maga az akna csak zöldterületi beépítésre alkalmas , kör alakú műanyag fedele ráilleszkedik az 57 cm-es lebúvó nyílásra.

A fenti ár telephelyi kiszolgálással éretendő.

Futárral , a megrendelő költségére szállítjuk, megrendeléstől számítva 2, 3 munkanap.  Aktuális szállítási díjról kérjen tájékoztatót emailen. Emal címet a Kapcsolat menüpontban talál.

Előzményeink alapján elmondható, a szerződött futárunk, a megrendelés napjától számolva 2 munkanapon belül,  Bruttó 16000  Ft-ért szállítja az ország határain belül ezt a terméket

Az akna élettartama 100 év. Nem lebomló polietilénből van. Rotációs eljárással egy darabból van fröccsöntve.
Garanciális okokból még eddig senki sem hozta vissza. Nem lyukas, nem sérült, nem rogyik össze, nem törik.
Létrája nincs , 103 Cm mélységgel a derekáig ér. A 106 Cm az akna teljes magasságára vonatkozik.
A kör alakú fedlap a 57 cm nyílású akna nyakra helyezkedik, a műanyag fedél legnagyobb külső átmérője 70 cm.
A vízszintes alj széle a keskenyebb végén 60 cm a középen mért tágabb öblös részén 80 cm széles . Hosszúsága 110 cm.
Merevségét és stabilitását az oldal felületen elhelyezkedő párhuzamos bordák biztosítják.
A fedlap nem rögzül, csak rá helyezkedik az akna nyílásra.
A műanyag akna fal vastagsága 6 mm. Vízmérő vagy szivattyú tárolására alkalmas.
A Fővárosi Vízmű nem fogadja el mind hivatalos vízbekötés aknájaként. A Fővárosi Vízművek kismérős házi aknaátvételi tájékoztatója ITT.

Sem éretben sem formában nem felel meg a követelményeknek.
Egyéb vízművek esetén a helyi szolgáltatótól állás foglalást kell kérni. Tanácsos kinyomtatott műszaki rajz birtokában, a helyi szolgáltatónál érdeklődni illetve azt jóvá hagyatni. Nekünk ilyen tanúsítványunk nincs!
Telken belül egyéb felhasználásra alkalmas, mint pl. kútakna vagy szivattyúakna, vagy szerelvényakna, mellék vízmérő akna, kerti csap akna.

Az akna falán semmilyen előre készített csatlakozási lehetőség nincs, minden ilyen jellegű csatlakozást a munkaterületen a helyzet sajátosságaihoz mérten alakítanak ki. Az akna falán körszelvényű lyukat ejtenek, melybe hegesztéssel vagy csőcsatlakozó gumival csatlakozási lehetőség készíthető.

 

 20180331 1205531

60 116 60 sikfeneku szereloakna

 

sikfeneku szereloakna 60 116 106

80 106 tobbcelu muanyag akna 80 as aknanyilassal

Ennek a műanyag aknának az az előnye , hogy akár nagyobb méretű szerelvényt is le lehet telepíteni, ugyanis a fedelét teljes átmérőjében le lehet emelni erről, nincs a lebóvó nyílás 60 cm-re szűkítve, mint a legtöbb aknának.

Csak és kizárólag zöldterületi beépítésre alkamas,  a fedlap NEM terhelhető.

Ára 61000 + Áfa / darab ( Bruttó 77470 Ft)

Rendelés esetén  megnevezésként ezt a cikkszámot használják:  PP-AKNA-80-80-UNIVERZAL

 RENDELÉSI CIKKSZÁM: MU-VIZ-AK-80X125-SIKPE

 Bruttó ára 65000 Ft/ darab

Futárral házhoz szállítjuk előre utalással Bruttó 16000 Ft, utánvéttel Bruttó 21000 Ft szállítási költségért.

Alja sík, felső fele 60 centire szűkül és csupán 80 centi a belseje. Magassága 120 centiméter.  Egy vékony dongájú ember és némi víz szerelvény elfér benne de nagyon szűkösen.

Súlya 35- 40 kg, nem kell hozzá daru.

Egy darabból lévén fröccsöntve teljesen vízhatlan, alsó peremén felúszást gátló peremes képzés található.

Különlegessége hogy a fedlap ráhelyezve az akna nyílásra , elfordítva azt rögzül, majd egy bizonyos pozícióba a mindkét félben  előre fúrt furatok egy vonalba kerülnek, zárási lehetőséget biztosítva.

 80 125cm akna muanyag fedlappal

Ára 33845 Ft

 

Neve: nem mászható vízóraakna 50 cm átmérővel 110 cm magassággal, szerelvény nélkül, műanyag fedlappal.

 

Futárral házhoz szállíttathatjuk, a megrendelő költségére.

Ajánlat kérés, megrendelés  IDE KATTINTVA, a alap alján online felületen.

Futárunk 5000  Ft ellenében szállította ki. A szállítási költség az ország területén egységes.  

Online megredelés esetén javaslom az utalásos fizetési módot választani, valamivel olcsóbb mint az  utánvétes.

A szállítási költségek változnak,aktuális mértékéről érdeklődjön email-ben.

Természetesen telephelyünkön is megvásárolhatja, előtte győződjön meg arról hogy mérete okán el tudja-e szállítani.

Ha a magassága önnek nem megfelelő, akár méretre is vághatja, a fedlap ugyanúgy illeszkedik az akna testhez.

Alúlról teljesen vízzárró,  a talplemez gondoskodik a felúszás elleni védelemről.  A Műanyag fedlap csak ráilleszkedik  az akna falára és nem terhelhető. Csupán zöldterületi beépítésre alkalmas.

Kábel befűző aknának is használják.   Az akna falán egy csőcsatlakaozó gumi tömítés segítségével a PE védőcső átvezethető.

 

vizoraakna nem szerelt 50 110 nem maszhato

 

Ára Nettó 61000 + Áfa / darab   Bruttó    77470 Ft

RENDELÉSI (beazonosítási) CIKKSZÁM:           PP-MULTI-60-80-120

Kiszolgálás telephelyünkön, de futárral is eljuttatható önhöz.  A futár 2, 3 munkanap alatt juttaja el önhöz.  Baj csak azzal van, amikor nincs a termékből raktáron.

Ezen az ONLINE FELÜLETEN veheti fel velünk a kapcsolatot, legyen az érdeklődés vagy konkrét megrendelés.

PP lemezből konfekcionált ( hegeszett)  többcélú akna, 80 mm-es belső átmérővel,   60 cm lebúvó nyílással , a nyílás műanyag fedlappal lefedve..  Teljes magassága 120 cm. Semmi szerelvény nincs hozzá, csak a csupasz akna . Azért multifunkcionális ( többcélú) mert vízóraaknának, kábelaknának és szerelvény aknának is használják.

Ennek a típusnak 60 cm-re van szűkítve a lebúvó nyílása, annak ellenére hogy az akna belső átmérője 80 cm.

A fekete műanyag fedlap nem TERHELHETŐ. csak zöldterületbe alkalamazható, olyan helyen ahol nincs forgalom ezen.

Az akna lemez falán körszelvényü nyílás ejthető tetszőleges helyen, ebbe un. csőcsatlakozó gumit helyezve, esztétikus és ragasztásmentes átmenetet lehet ezzel elérni.

 

80x105x120 pp vizora

CIKKSZÁM:   THERMO-AK-PE-87-109-106

 

Csak zöldterületi , kerékpáros és gyalogosok által frekventált területre építhető,  személyautó kerék nyomvonalába nem.

 

 

tehrmo eloszto akna kabelfuzo vezetekgyujto muanyag

kabelfuzo oszto akna thermo

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy fehér TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

Parkolás a telephely előtt a Keresztúri úton vagy telephelyen belül kijelölt helyen, anyagkiadás a telephelyen belül, raktárosi kísérettel.

M0-ásról a kamionok engedély nélkül megközelíthetik telephelyünket.  Nincs behajtási engedély, a X kerületi ipari zóna elérhető. Orral beállni nem tanácsos, tolatva sokkal jobb.

TERRA METAL KFT.  Víz és csatornaközmű termékek

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00   anyagkiadás 15.30-ig
T: 30 / 2079400
E-mail: info@terrametal.hu

Kapcsolat

Megrendelés űrlap.