Műanyag tisztítóakna árak

Aktuális árainkat ebben a táblázatban találja.

Az alábbi árlista  nincs naponta frissítve. Az árak tájékoztató jellegűek, egyes termékeknél az ár változhat! Kérjen konkrét ajánlatot az online felületen keresztül.

tisztitoakna-teljes-arlista-2020-11-26-tol-visszavonasig-ajanlatkeszito-egyben-2.xls

 A LENTI FOTÓKON FELTÜNTETETT TERMÉKEK SZEMLÉLTETÉSNEK KÉSZÜLTEK. A RAJTUK SZEREPLŐ ÁRAK ELAVULTAK. AZ AKTUÁLIS ÁRAKAT A FENTI LINKET MEGNYITVA TALÁLJÁK.

 Telken belüli és kerítésen kívüli  Csatornarendszereknél és szennyvíz lefolyó rendszereknél használatos műanyag tisztítónyílások, házi bekötőaknák, amelyek lehetővé teszik a felszíni kémlelést, ellenőrzést, tisztítást, szellőztetést. Három fő tulajdonságáról kapja a nevét, egyik a gerincvezeték átmérője, második a felszálló ág mérete, a harmadik maga a műanyag tisztítóidom kialakítása. Ez utóbbi lehet átfolyós, lehet gyűjtőakna, sarokakna, és egyesítő akna.

A műanyag aknafenékelem gyűjtőakna tipusain belül is elkülöníthetünk jobbról csatlakozó és balról csatlakozó tipusokat , de renszerint ezeket nem tartják raktáron. A 3 ágú gyűjtő 1 elfolyó tipusu szennyvíz és csapadékakna tekinthető univerzálisnak, mivel egy vagy 2 kgem pvc tokelzáróval, kedvünk szerint (és a helyzetnek megfelelően) alakíthatjuk a trutyi folyását. Mivel azt gondolnánk hogy a gerincvezeték és a felszálló ág méretéből adódó kombinációk mindegyikére van egy egy kész műanyag tisztítófenék , a valóságban, készleten csak néhány van. Különbötő szűkítő és bővítő pvc idomokkal átalakíthatjuk ezeket a saját igényeinkre. Ezen műanyag tisztítóaknák legfőbb előnye a könnyű szállítás és  használat, magas stabilitás, csatlakozási pontjain tokos gumigyűrűs ki és beszivárgás mentes kialakítás,ezáltal nem mosva ki környezetéből a földet,  környezeti vegyi hatásoknak ellenálló pp alapanyag, 0,5 bárig nyomásállósság, illetve teleszkópos fedlappal való beépítés esetében teljes tehermentesítés. A tisztítóakna aknafalát nem szükséges utólagos vízzáró anyaggal bekenni, mint a beton aknák esetében. Egyszer beépítve semmilyen utólagos beavatkozást nem igényelnek, a  maró kénhidrogén gázok ezeket az anyagokat nem támadja meg.  A tisztítóakna falán található merevítéseknek dupla funkciójuk van, részben merevíti és stabilan tartja azt, valamint a földbe " horgonyozza", magas vízállás esetén  megakadályozva a felúszást . A tisztítóakna beépítési irányát a folyásfenék alján egy nyíl jelzi.    Tisztítása egyszerű, habár erre igen ritkán kerül sor.  Az alábbiakban bemutatok a legkedveltebb tisztítóakna tipusokból párat. Ezeket meg is lehet venni Budapest Keresztúri út 170 alatt.

 A tisztítóaknák gyártása  tokos csőcsonkokkal történik, fröccsöntéses eljárással vagy rotációs öntéssel, polietilénből vagy polipropilénből.

110-es gerincvezetékre (átfolyós) 200-as felszálló ággal, íves tisztítóakna

110 200 110 muanyag csatorna szennyviz bekoto idom arlista kereszturi

 

 Csatorna tisztító bekötő akna 160-as gerincvezetékre

  200 mm.  felszálló ággal, átfolyós

160 200 160 atfolyos szennyviz es csapadek tisztito nyilas akna terrametal budapest arlista kereszturi

 

160-as gerincre , gyüjtő tisztítóidom 315 mm átmérőjű

felszálló nyílással

 

160 315 160szennyviztisztitoaknabudapest rml tisztitonyilas kereszturi

 

Átfolyós tisztítóakna 160-as gerincre 315 felszálló ággal.

A kép csak illusztráció , az aknafalcső hossza a beépítési mélységtől függ.

 atfolyos tisztitoakna 160 as gerincre 315 felszalloval budapest szennyviz es csapadek rendszerekhez arlista kereszturi

 

Tisztítóakna 200 gerincvezetékre 400-as felszálló ággal

200 gerincre 400 felszalloval 200 elmenovel tisztitoakna aknafenekelem szennyvizakna aknanyilas budapest 4 agu gyujto arlista kereszturi

 

400 250 g atfolyos szennyviz es csapadek muanyag pp b gyujtoakna pvc csore aknabekoto arlista

 

315 400 315 atfolyos muanyag tisztitoakna budapest csatorna bekoto akna aknafenekelem terrametal g egyenes tokos arlista

 

315 315 315 400 pp3 elagazasu rechts mittel links rml csatorna szennyviz tisztitoakna dn315 arlista

 A FOTÓN SZEREPLŐ ÁR (59160 FT) MEGVÁLTOZOTT.  AZ ÚJ ÁR BR. 72 390 FT.

 

 

 

 

 tisztitoaknak-dren-rendszerhez-110-vagy-16-barkacsolva.pdf.xlsx

 

sarok-atfolyos-tisztitoakna-csofal-arajanlat.pdf

 

 

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

Parkolás az utcán, anyagkiadás a telephelyen belül, kísérettel.

TERRA METAL KFT.

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00
T: 06-30/207-9400
E-mail: info[kukac]terrametal[pont]hu

Kapcsolat