Műanyag tisztítóakna árak

Aktuális árainkat ebben a táblázatban találja.

Az alábbi árlista  nincs naponta frissítve. Az árak tájékoztató jellegűek, egyes termékeknél az ár változhat! Kérjen konkrét ajánlatot az online felületen keresztül.

tisztitoakna-teljes-arlista-2020-01-20-tol-visszavonasig-ajanlatkeszito-egyben-2.xls

 A LENTI FOTÓKON FELTÜNTETETT TERMÉKEK SZEMLÉLTETÉSNEK KÉSZÜLTEK. A RAJTUK SZEREPLŐ ÁRAK ELAVULTAK. AZ AKTUÁLIS ÁRAKAT A FENTI LINKET MEGNYITVA TALÁLJÁK.

 Telken belüli és kerítésen kívüli  Csatornarendszereknél és szennyvíz lefolyó rendszereknél használatos műanyag tisztítónyílások, házi bekötőaknák, amelyek lehetővé teszik a felszíni kémlelést, ellenőrzést, tisztítást, szellőztetést. Három fő tulajdonságáról kapja a nevét, egyik a gerincvezeték átmérője, második a felszálló ág mérete, a harmadik maga a műanyag tisztítóidom kialakítása. Ez utóbbi lehet átfolyós, lehet gyűjtőakna, sarokakna, és egyesítő akna.

A műanyag aknafenékelem gyűjtőakna tipusain belül is elkülöníthetünk jobbról csatlakozó és balról csatlakozó tipusokat , de renszerint ezeket nem tartják raktáron. A 3 ágú gyűjtő 1 elfolyó tipusu szennyvíz és csapadékakna tekinthető univerzálisnak, mivel egy vagy 2 kgem pvc tokelzáróval, kedvünk szerint (és a helyzetnek megfelelően) alakíthatjuk a trutyi folyását. Mivel azt gondolnánk hogy a gerincvezeték és a felszálló ág méretéből adódó kombinációk mindegyikére van egy egy kész műanyag tisztítófenék , a valóságban, készleten csak néhány van. Különbötő szűkítő és bővítő pvc idomokkal átalakíthatjuk ezeket a saját igényeinkre. Ezen műanyag tisztítóaknák legfőbb előnye a könnyű szállítás és  használat, magas stabilitás, csatlakozási pontjain tokos gumigyűrűs ki és beszivárgás mentes kialakítás,ezáltal nem mosva ki környezetéből a földet,  környezeti vegyi hatásoknak ellenálló pp alapanyag, 0,5 bárig nyomásállósság, illetve teleszkópos fedlappal való beépítés esetében teljes tehermentesítés. A tisztítóakna aknafalát nem szükséges utólagos vízzáró anyaggal bekenni, mint a beton aknák esetében. Egyszer beépítve semmilyen utólagos beavatkozást nem igényelnek, a  maró kénhidrogén gázok ezeket az anyagokat nem támadja meg.  A tisztítóakna falán található merevítéseknek dupla funkciójuk van, részben merevíti és stabilan tartja azt, valamint a földbe " horgonyozza", magas vízállás esetén  megakadályozva a felúszást . A tisztítóakna beépítési irányát a folyásfenék alján egy nyíl jelzi.    Tisztítása egyszerű, habár erre igen ritkán kerül sor.  Az alábbiakban bemutatok a legkedveltebb tisztítóakna tipusokból párat. Ezeket meg is lehet venni Budapest Keresztúri út 170 alatt.

 A tisztítóaknák gyártása  tokos csőcsonkokkal történik, fröccsöntéses eljárással vagy rotációs öntéssel, polietilénből vagy polipropilénből.

110-es gerincvezetékre (átfolyós) 200-as felszálló ággal, íves tisztítóakna

110 200 110 muanyag csatorna szennyviz bekoto idom arlista kereszturi

 

 Csatorna tisztító bekötő akna 160-as gerincvezetékre

  200 mm.  felszálló ággal, átfolyós

160 200 160 atfolyos szennyviz es csapadek tisztito nyilas akna terrametal budapest arlista kereszturi

 

160-as gerincre , gyüjtő tisztítóidom 315 mm átmérőjű

felszálló nyílással

 

160 315 160szennyviztisztitoaknabudapest rml tisztitonyilas kereszturi

 

Átfolyós tisztítóakna 160-as gerincre 315 felszálló ággal.

A kép csak illusztráció , az aknafalcső hossza a beépítési mélységtől függ.

 atfolyos tisztitoakna 160 as gerincre 315 felszalloval budapest szennyviz es csapadek rendszerekhez arlista kereszturi

 

Tisztítóakna 200 gerincvezetékre 400-as felszálló ággal

200 gerincre 400 felszalloval 200 elmenovel tisztitoakna aknafenekelem szennyvizakna aknanyilas budapest 4 agu gyujto arlista kereszturi

 

400 250 g atfolyos szennyviz es csapadek muanyag pp b gyujtoakna pvc csore aknabekoto arlista

 

315 400 315 atfolyos muanyag tisztitoakna budapest csatorna bekoto akna aknafenekelem terrametal g egyenes tokos arlista

 

315 315 315 400 pp3 elagazasu rechts mittel links rml csatorna szennyviz tisztitoakna dn315 arlista

 A FOTÓN SZEREPLŐ ÁR (59160 FT) MEGVÁLTOZOTT.  AZ ÚJ ÁR BR. 72 390 FT.

 

 

 

 

 tisztitoaknak-dren-rendszerhez-110-vagy-16-barkacsolva.pdf.xlsx

 

sarok-atfolyos-tisztitoakna-csofal-arajanlat.pdf

 

 

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

TERRA METAL KFT.

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00
T: +36-30-2079400
E-mail: info[kukac]terrametal[pont]hu

Kapcsolat