80-as geotextíliával (szűrőszövettel) ellátott perforált dréncső, talajvíz gyűjtő cső, perforált

Árak az alábbi linken érhetők el.

ÁRLISTA

CSAK EGÉSZ TEKERCSEKET ÉRTÉKESÍTÜNK.

 

80 PERFORÁLT  DRÉNCSŐ  GEOTEXTÍLIA BORÍTÁSSAL ,GYÖKÉRZÓNÁS ÖNTÖZÉSHEZ, SZIKKASZTÁSHOZ, SZIVÁROGTATÁSHOZ

 

80 geotextiliaval boritott drain cso din 1187 budapest szuroszovettel ellatott pe drencso lpe linearis kereszturi arnelkul1

A fenti fotó csak illusztráció, a geotextília színe változhat.  Van fekete, szürke és fehét geotextíliával borított 80-as , körkörösen perforált dréncső is. 

Többnyire raktári tétel, készlet iránt telefonon érdeklődhet.

Egy 50 méteres tekercs 80-a geotextíliás dréncsövet futárral el tudunk önhöz juttatni.  Megrendelését leadhatja az AJÁNLATKÉRÉS . MEGRNDELÉS űrlapon keresztül, amit jobb oldalt felül, az AJÁNLATKÉRÉS-MEGRENDELÉS fülre kattintva tölthet ki. . Mai megrendelés esetén, 3 munakanap alatt tudjuk önnek eljuttatni a terméket.  Több tekercs szállítása esetén kérje személyre szabott ajánlatot email-en.

A termék súlya 17 kilogramm, egy tekercs pedig 110 x 110 x 50 cm helyet foglal el.

 A dréncsőből 50 méteres egységek vannak, kérjük kedves vásárlóinkat, törekedjenek arra hogy egész tekercset vásároljanak, ugyanis 30 vagy 40 métereket egy összefüggő tekercsben nem áll módunkban adni. Mi több az 50 méteres gyári tekercselés foglalja a legkevesebb helyet, a tekercset megbontva már nem tudjuk ugyanolyan méretüre tekerni, ezáltal szállítása körülményes.

 DRÉNCSÖVEK ÁRA ITT:

A dréncsőhöz kapható karmantyú, könyök és T idom is.

Az alábbi fotón PVC sárga dréncső látható, geotextíia borítással.

80 geotextilias typar drencso draincso ara ar mennyibe kerul hol kaphato

 

 

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy fehér TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

Parkolás a telephely előtt a Keresztúri úton vagy telephelyen belül kijelölt helyen, anyagkiadás a telephelyen belül, raktárosi kísérettel.

M0-ásról a kamionok engedély nélkül megközelíthetik telephelyünket.  Nincs behajtási engedély, a X kerületi ipari zóna elérhető. Orral beállni nem tanácsos, tolatva sokkal jobb.

TERRA METAL KFT.  Víz és csatornaközmű termékek

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00   anyagkiadás 15.30-ig
T: 30 / 2079400
E-mail: info@terrametal.hu

Kapcsolat

Megrendelés űrlap.