Függőeresz járdaszinti bekötő idoma, beépített csapadék lombfogó kosárral, oldal kifolyással

Árak az alábbi linken érhetők el.

ÁRLISTA

 

 

Úgy tud hozzájutni hogy, futárral házhoz szállítjuk, ha a fentebb látható vízszintes mezőben az  AJÁNLATKÉRÉS-MEGRENDELÉS űrlapot kitölti.   A futár 3 munkanapon belül juttatja el önhöz a terméket, termékeket.  A szállítási költség a megrendelőt terheli.  Természtesen telephelyi kiszolgálással is átvehető, telephelyünk a 1106 Budapest Keresztúri út 170-ben található.

Függőeresz járdába való bekötésének és iránytörésének lombfogó kosárral ellátott műanyag és bebetonozható ugynevezett esővíz fogadó idomja. Főként a külső lábazat elé a járdába való beépítésre tervezték.   Felnyitható felső lappal és rácsos víznyelős betétre való csere alkatrésszel rendelkezik.  Szennyfogó vödörkéje kiemelhető és tisztítható. Az oldal csatlakozó csonk sima végű 110-es méretű, a 110-es Kg pvc cső vagy idom tokos részét rá lehet tolni. Van benne anyag, nem spórolták ki belőle.

Adhatunk mellé esetleg,  KGU 110-es sárga PVC karmantyút( arra az esetre, ha az ereszbekötő idomot utólag szeretné beépíteni, és a csatlakozatni kívánt csőnek nincs tokos , csak sima vége)  vagy 110/45' ívidomot, vagy 110/90'  könyökidomot.  A rendeléskor ezeket a termékekeket fel lehet sorolni az űrlapon.

 ÁRA:  Bruttó 4950 ft         

fuggoeresz jarda bekotoidom hatso kifolyas

eresz bekoto hatso vizszintes kifolyassal nem kiveheto lombfogo raccsal

1

 

 Felhasználása: homlokzati függőleges ereszcsatorna csövének, járda síkjával való illeszkedésénél , burkalatba építhető lombfogó kosárkával ellátott csapadékvíz összekötő ( süllyesztő) műanyag idom elem, mely esztétikus és fukcionális  összeköttettést tesz lehetővé a vízszintes PVC csapadék vezetékkel.

Csapadék ejtővezeték bekötő idom, másnéven ereszcsatorna bekötő idom. kültérre., járdába süllyeszhető függőeresz esővízének  fogadó idoma.

 

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy fehér TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

Parkolás a telephely előtt a Keresztúri úton vagy telephelyen belül kijelölt helyen, anyagkiadás a telephelyen belül, raktárosi kísérettel.

M0-ásról a kamionok engedély nélkül megközelíthetik telephelyünket.  Nincs behajtási engedély, a X kerületi ipari zóna elérhető. Orral beállni nem tanácsos, tolatva sokkal jobb.

TERRA METAL KFT.  Víz és csatornaközmű termékek

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00   anyagkiadás 15.30-ig
T: 30 / 2079400
E-mail: info@terrametal.hu

Kapcsolat

Megrendelés űrlap.