Vásárolna? +36-30-2079400

5000 literes esővíz tároló tartály

5000 literes tartaly

 

esoviztartaly hazhozszallitas

fekvo henger tartaly 5000 literes

 Ügyfelünk kérdezte:

Az alábbi kérdések merültek  fel a tartállyal kapcsolatban:
- Gumi tömítőket a becsatlakozásokhoz (D110) lehet külön venni? Van csőcsatlakozó gumi. Így néz ki : CSŐCSATLAKOZÓ Csak arra jó hogy esztétikusan át legyen vezetve az akna falán a cső, nyomást nem bír, viszont elvben vízhatlan csatlakozást biztosít.
- Ha a műanyag fedlapot fémre akarjuk cserélni, az megoldható-e? Igen, csak akkora teherbíró beton gallért kell a fedlap alá önteni hogy a fedlap ne terhelje közvetlenül a műanyag aknát. A műanyag akna nem terhelhető, csak zöldterületi helyre építhető.
- Felúszás ellen rögzíteni kell a tartályt? Talajvíz átlagos nyugalmi víz szintjétől függ. Ha magas a talajvíz ( eléri a tartály alját) feltétlen rögzíteni kell. Ha száraz talajba kerül beépítésre nem kell felúszás ellen védeni.  Talajvizes területre való beépítést nem ajánljuk.
Legrosszabb esetben megrendeléstől számítva 3 hét alatt átvehető, telephelyünkön, vagy házhoz szállítás igényelhető, azonban ez telefonos vagy írásos egyeztetést követően.  Jobb esetben van belőle készleten és a szállítást másnapra vállaljuk. Ez a tartály rendelkezésre állása olyan mint a kutya vacsorája, vagy van vagy nincs.

Az itt szereplő termék alkalmasságát Felelős Tervező jóváhagyása után lehet biztosra venni.

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

TERRA METAL KFT.

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00
T: +36-30-2079400
E-mail: szaboistvan[kukac]terrametal[pont]hu

Kapcsolat