Budapesti, csatorna-közmű termékeket forgalmazó cég, 10 kerületi Keresztúri úti telephelyére, teljes munkaidős ( H-P :7 -től 16-ig)  raktáros-eladó  kollégát keres az alábbiak szerint:


Feladatok:


-próbaidő ( betanulási) idő alatt párban dolgozni egy régebbi kollégával - a feladat, magánszemély és közmű cégek kiszolgálása, termék mennyiségi kiadása.  A próbaidő 3 hónap időtartamig tart.

-kimenő és bejövő csatorna közmű termékek minőségi és mennyiségi ellenőrzése: a termék típusokkal web oldalunkon ismerkedhet. Át kell a termékeket venni, megszámolni, lejelenteni .

-készlet nyilvántartása, raktározása, rendszerezése, teherautó le és fel rakodása, kézi vagy targoncás anyagmozgatási feladatok elvégzése.

-termék kiszállítása ügyfélnek munkaterületre  platós kisteherautóval. Opcionális feldat.  Lehetőség a jelentkező részére. Csak teherautós tapasztalattal rendelkezők részére.

-általános, telephely területén elvégzendő egyéb feladatok, takarítás, raktári rend fenntartása ,készlet nyilvántartás , gépen való PVC csőmegmunkálás ( ez utóbbi feladat akár rész munkaidőben is végezhető), szemét összehordás

-dréncső darabolás és mértere vágás, tekercsből kell méretre vágni.

-geotextília méretre vágás, tekercsből kell azt levágni.

-postai csomagok elkészítése, zsugorfóliába tekerés, papírkartonba és raklapra készítés,  cimke nyomtatás

-pvc cső és idom kiadás,

-kpe cső kiadás.( tekercsből kell levágni a vízcsövet)

-öntöttvas közmű termékek, aknafedlapk és víznyelő rácsok  kiadása

-raktározási feladatok, áru feltöltés

-készlet feltérképezés,  készlethiány lejelentés

-Mindent egybevéve : áru mozgatás logisztikázás, vevő kiszolgálás telephelyen , munkaidőben.  Segítő kollégák vannak, önálló munkavégzést csak a próbaidő lejárta után várunk el.

 

 


Elvárások:


-3 havi próbaidő alatt az anyag ismeret elsajátítása
- termékeink iránti érdeklődés, tanulási hajlam,
- előnyt élveznek ( de nem feltétel) a B vagy C gépjármű vezetői jogosítvánnyal vagy targoncakezelői jogosítvánnyal rendelkezők,
-átmeneti időre, alkalmi munkavállalóként, egyetemisták is jelentkezhetnek (pl. csőmegmunkáló gép mellett dolgozni vagy anyagkiadásban segítkezni a többi kollégának.)-precíz, megbízható , alkamazkodni képes és csapatban dolgozó kollégát keresünk.


Bérezés:


Nettó 220000 Ft    alap fizetés kézhez  Bruttó ( 331000 Forint)  , ha viszont komplexebb feladatok elvégzését is vállalja, akár több is lehet a munkabér, az egyéntől függ. Bővebb tájékoztatást telefonon adunk: 30 2079400

Próbaidő lejárta után a fizetés emelkedik. Az emelés mértéke a vállalt feladatok függvényében alakul.   Aki komplexebb feladatokat is egyszerre el tud végezni, fejből tudja hogy melyik termék, hol van és hol kell keresni, aki figyeli a fogyást


Munkavégzés helye:
-1106 Budapest Keresztúri út 170 ,

Munkavégés intervalluma: Hétfőtől Péntekig : 7-16 között

Túlóra vagy hétvégi munkavégzés nincs!

Bejelentett teljes munkaidő.

Buszmegálló a Keresztúri úton, 100 méterre.   Vasútállomás a túloldalon a Jászberényi úton, kb 10 percnyi gyalogútra..

Pécel,  Maglód,  Isaszeg, Sülysáp, Mende, Gyömrő,Nagytarcsa, Kistarcsa, Fót, Dunakeszi  és a 10 kerület  vonzáskörzetéből várjuk a jelentkezőket. Természetesem máshonnan érekző kollégát is szívesen látunk.  Csupán az a tapasztalat, nagyobb távolságokról töbszöri átszálással  és hosszabb menetidővel közlekedő egyének nem  szívesen jelentkeznek.

 

 

 

 

 

Hirdetésünket ITT is láthatja:  RAKTÁROSI ÁLLÁSHIRDETÉS X KERÜLET

 Munka . állás, álláshirdetés, 10 kerület , x kerület, Munka Keresztúri út, állás hirdetés Budapest azonnali kezdéssel, állás kereskedelemben, raktárosi állás, raktárosi munka, eladó

terra alkalmazottak

terra metal kft telephely

kellemes ünnepeket

 

 

 

 

 

 

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

TERRA METAL KFT.

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00
T: +36-30-2079400
E-mail: info[kukac]terrametal[pont]hu

Kapcsolat