Budapesti, csatorna-közmű termékeket forgalmazó cég, 10 kerületi Keresztúri úti telephelyére, teljes munkaidős ( H-P :7 -től 16-ig)  raktáros-eladó  kollégát keres az alábbiak szerint:


Feladatok:


-próbaidő ( betanulási) idő alatt párban dolgozni egy régebbi kollégával - a feladat, magánszemély és közmű cégek kiszolgálása, termék mennyiségi kiadása.  A próbaidő 3 hónap időtartamig tart.

-kimenő és bejövő csatorna közmű termékek minőségi és mennyiségi ellenőrzése: a termék típusokkal web oldalunkon ismerkedhet. Át kell a termékeket venni, megszámolni, lejelenteni .

-készlet nyilvántartása, raktározása, rendszerezése, teherautó le és fel rakodása, kézi vagy targoncás anyagmozgatási feladatok elvégzése.

-termék kiszállítása ügyfélnek munkaterületre  platós kisteherautóval. Opcionális feldat.  Lehetőség a jelentkező részére. Csak teherautós tapasztalattal rendelkezők részére.

-általános, telephely területén elvégzendő egyéb feladatok, takarítás, raktári rend fenntartása ,készlet nyilvántartás , gépen való PVC csőmegmunkálás ( ez utóbbi feladat akár rész munkaidőben is végezhető), szemét összehordás

-dréncső darabolás és mértere vágás, tekercsből kell méretre vágni.

-geotextília méretre vágás, tekercsből kell azt levágni.

-postai csomagok elkészítése, zsugorfóliába tekerés, papírkartonba és raklapra készítés,  cimke nyomtatás

-pvc cső és idom kiadás,

-kpe cső kiadás.( tekercsből kell levágni a vízcsövet)

-öntöttvas közmű termékek, aknafedlapk és víznyelő rácsok  kiadása

-raktározási feladatok, áru feltöltés

-készlet feltérképezés,  készlethiány lejelentés

-Mindent egybevéve : áru mozgatás logisztikázás, vevő kiszolgálás telephelyen , munkaidőben.  Segítő kollégák vannak, önálló munkavégzést csak a próbaidő lejárta után várunk el.

 

 


Elvárások:


-3 havi próbaidő alatt az anyag ismeret elsajátítása
- termékeink iránti érdeklődés, tanulási hajlam,
- előnyt élveznek ( de nem feltétel) a B vagy C gépjármű vezetői jogosítvánnyal vagy targoncakezelői jogosítvánnyal rendelkezők,
-átmeneti időre, alkalmi munkavállalóként, egyetemisták is jelentkezhetnek (pl. csőmegmunkáló gép mellett dolgozni vagy anyagkiadásban segítkezni a többi kollégának.)-precíz, megbízható , alkamazkodni képes és csapatban dolgozó kollégát keresünk.


Bérezés:


Nettó 220000 Ft    alap fizetés kézhez  Bruttó ( 331000 Forint)  , ha viszont komplexebb feladatok elvégzését is vállalja, akár több is lehet a munkabér, az egyéntől függ. Bővebb tájékoztatást telefonon adunk: 30 2079400

Próbaidő lejárta után a fizetés emelkedik. Az emelés mértéke a vállalt feladatok függvényében alakul.   Aki komplexebb feladatokat is egyszerre el tud végezni, fejből tudja hogy melyik termék, hol van és hol kell keresni, aki figyeli a fogyást


Munkavégzés helye:
-1106 Budapest Keresztúri út 170 ,

Munkavégés intervalluma: Hétfőtől Péntekig : 7-16 között

Túlóra vagy hétvégi munkavégzés nincs!

Bejelentett teljes munkaidő.

Buszmegálló a Keresztúri úton, 100 méterre.   Vasútállomás a túloldalon a Jászberényi úton, kb 10 percnyi gyalogútra..

Pécel,  Maglód,  Isaszeg, Sülysáp, Mende, Gyömrő,Nagytarcsa, Kistarcsa, Fót, Dunakeszi  és a 10 kerület  vonzáskörzetéből várjuk a jelentkezőket. Természetesem máshonnan érekző kollégát is szívesen látunk.  Csupán az a tapasztalat, nagyobb távolságokról töbszöri átszálással  és hosszabb menetidővel közlekedő egyének nem  szívesen jelentkeznek.

 

 

 

 

 

Hirdetésünket ITT is láthatja:  RAKTÁROSI ÁLLÁSHIRDETÉS X KERÜLET

 Munka . állás, álláshirdetés, 10 kerület , x kerület, Munka Keresztúri út, állás hirdetés Budapest azonnali kezdéssel, állás kereskedelemben, raktárosi állás, raktárosi munka, eladó

terra alkalmazottak

terra metal kft telephely

kellemes ünnepeket

 

 

 

 

 

 

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

Parkolás az utcán, anyagkiadás a telephelyen belül, kísérettel.

TERRA METAL KFT.

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00
T: 06-30/207-9400
E-mail: info[kukac]terrametal[pont]hu

Kapcsolat