Visszacsapó, visszaáramlás gátló idomok szennyvíz és csatorna rendszerekhez

 

Árakat a linkre kattintva érheti el.

ÁRLISTA

 

 

LECSAVAROZHATÓ TISZTÍTÓ FEDELES, KÉZI ZÁRAS,  NEMEMSACÉL BILLENŐ CSAPPANYTYÚS KGSZ VISSZACSAPÓ, VISSZAÁRAMLÁS GÁTLÓ, VISSZATORLÓDÁST GÁTLÓ, csatorna és szennyvíz idom

Aknába építhető szennyvíz és csapadék visszacsapó visszaáramlásgátló idom, kallantyúval a tetején, különböző méretekben kapható: 110, 125 , 160, 200, 315 mm csonkokkal.

Ezt az idomot ritkán földelik el , a tetején lévő műanyag elzárót  kézzel működtetik.

A föld felszíne közelében elhelyezkedő visszaáramlás gátló idomok elzárása egyszerű, azonban a mélyebben beépített idomoknak aknát kell építeni, ugyanis az nem működtethető a felszínről hosszított kulcszárral.

 A kallantyú egy, a visszacsapó idom belselyében elhelyezkedő kart működtet, ami a gumisfelületű billenő tányért rögzíti zárt helyzetben , ami mindkét irányban meggátolja az áramlást .

 Vízszintes ( folyás dőléssel) ellátott vezetékre építve működik.  Függőleges csőre építve NEM MŰKÖDIK!

 

Új telephelyünkön, a 1106 Budapest Keresztúri út 170,  raktáron megtalálható és mevásárolható.

visszatorlodas visszaaramlas visszacsapo idom kgsz 

visszaaramlas gatlo csatorna idom

visszaaramlo visszaaramlasgatlo visszafolyasgatlo idom pvc csatorna rendszerekhez

 Futárral ( az ön költségére 3 munkanap alatt eljuttatjuk önne.

 A visszaáramlás gátló idomot  közel vízszintesen kell beépíteni, azonban a sima vég pár mm-el lentebb kell legyen mint a tokos vég.

Automatikusan működik abban az esetben, ha a folyadék visszaáramlik, feltéve a felső felszínen lévő  kallantyú nyitott állapotban van.

Ha a kallantyú zárt állapotban van, nincs folyadék áramlás.

A visszaáramlás gátló idom felső részének lecsavarozható fedele van. A4 csavarral rögzített fedelet 6 havonta, de legalább egyszer évente, tisztítás céljából le kell csavarozni, a szennyeződéseket el kell távolítani annak érdekében hogy a szerkezet megfefelően működjön.

 

 Rain water and sewage fluid nonreturnable valve from pvc, should be placed horizontaly, it automatically closes in case of reverse water flow, wheh the ON-OFF handle is ON position. If handle is on OFF position, the valve is closed, and there is no water flow. Once or twice a year the safety cover must be taken off and the pieces cleaned out, in order to achieve a perfect operation. !!! after removing the top cover, please place the rubber seal back to its place.

kgsz visszacsapo szelep 110

 Terra Metal KGSZ 315, 200, 160, 125, 110,  Visszatorlódás gátló szelep nemesacél csappantyúval, kézi zárral és tisztítófedéllel

 

A Bruttó / Nettó árak, az ÁRAINK menüpont alatt termékcsoportra bontva ingyenesen elérhetők.

Kérjük tájékoztasson bennünket, ajánlatkéréssel vagy  megrendeléssel fordul társaságunkhoz:

A megrendelt árú szállítási címe:

(személyes átvétel esetén xxxxx kitöltéssel átlépni)

Kapcsolattartó (csomag átvevő) neve, telefon száma, ha az NEM azonos a megrendelővel

Megrendelő, költségviselő, számlázási információk:

Megjegyzés: PDF számla másolatot e-mail-ben küldünk a „Számlázz.hu" felületéről, arra az e-mail címre, amit a rendelésben megjelöltek. Fontos hogy helyesen töltsék ki a a villanypostaláda cím adatait.
Kérem tisztelt vásárlóimat, a gyorsabb ügyintézés érdekében, utalás esetén az utalást bizonyító  banki kivonatot e-mailben küldjék meg a info [kukac] terrametal.hu email címre.

Sikeres megrendelési űrlap fogadása-kézbesítése  esetén, automatikus választ küldünk önnek.  Automatikus válasz hiányában, ismételjék meg a rendelést. Esetenként visszaigazolásunk a "spam" mappában landol, kérem vizsgálják meg a levélszemét mappát is.

Céges vásárlások esetén, utólagos szerződés kötési lehetőség nincs. Minden adminisztratív feladat előzményként kezelendő.

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy fehér TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

Parkolás a telephely előtt a Keresztúri úton vagy telephelyen belül kijelölt helyen, anyagkiadás a telephelyen belül, raktárosi kísérettel.

M0-ásról a kamionok engedély nélkül megközelíthetik telephelyünket.  Nincs behajtási engedély, a X kerületi ipari zóna elérhető. Orral beállni nem tanácsos, tolatva sokkal jobb.

TERRA METAL KFT.  Víz és csatornaközmű termékek

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00   anyagkiadás 15.30-ig
T: 30 / 2079400
E-mail: info@terrametal.hu

Kapcsolat

Megrendelés űrlap.