Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy technikai okok miatt zárva tartunk. Türelmüket és megértésüket köszönjük.

110 kpe polietilen viznyomocso 10 bar PE100 110X6,6mm ivoviz műanyag nyomócső

 

Árakat a linkre kattintva érheti el.

ÁRLISTA

 

 

KPE víznyomócső D110 mm SDR17 PN10   Bruttó méterára  3861 Ft/ méter

A tekercsek 100 méteresek.  Gyárilag ekkora méretűek. A termék 6 méteres szálban is kapható.

 

A cső szállítása körülményes , túlméretes rakománynak számít.  Csak megfelelő jáművel, némi tapasztalattal, bátorsággal fortéllyal és rakomány rögzítő tehetséggel lehet biztonságosan szállítani.

A tekercs külső átmérője eléri a 2,7 ( 3 )  métert, lelóg a platóról , ezért engedély köteles szállítmányak számít. Ügyes logisztikával ponyva alatt elszállítható. Lehetne kisebbre is tekerni, azonban a cső körszelvénye sérülne.

Többnyire teljes tekercset szolgálunk ki, vagy csak  felét a tekercsnek.  Sajnos túl sok tekercs maradék halmozódott fel,  valahogyan szabályozni kelletett a darabolási lehetőségeket.

A cső ivóvíz minősítéssel rendelkezik. Felületén megkülönböztatő kék csík jelöléssel van ellátva.

Mivel nem egy sérülékeny csőről van szó, lerakodáskor egyszerűen legördül a platóról.  A gép nélküli lerakodásnál nagyon elővigyázatosnak kell lenni. Főként puha laza talajra tanácsos helyezni vagy tárolni.

 Az árváltozás jogát fenntartjuk!   Aktuális árainkról érdeklődjön email-en.

 110mm pe100v110x66mm 10bar ivoviz cso polietilen budapest nyomocso muanyag tekercsben

 

110 kpe cso szallitasa teherautoval

 

 

!  Hasonló tekercs méretben, hasonló külső átmérővel és hasonló falvastagsággal létezik LPE ( lágy-lineáris-low density) POLIETILÉN cső is, melyben kezelt, emberi fogyasztásra alkalmas ivóvíz nem közlekedhető, azonban fúrt kútból származó ipari  öntöző   vagy szennyvíz azonban igen. Erről a termékről bővebben itt:  LPE ÖNTÖZŐCSŐ 110 mm

 

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 172 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy fehér TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

Parkolás a telephely előtt a Keresztúri úton vagy telephelyen belül kijelölt helyen, anyagkiadás a telephelyen belül, raktárosi kísérettel.

M0-ásról a kamionok engedély nélkül megközelíthetik telephelyünket.  Nincs behajtási engedély, a X kerületi ipari zóna elérhető. Orral beállni nem tanácsos, tolatva sokkal jobb.

TERRA METAL KFT.  Víz és csatornaközmű termékek

1106 Budapest, Keresztúri út 172.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00   anyagkiadás 15.30-ig
T:
E-mail:

Kapcsolat

Megrendelés űrlap.