Jelzőszalag - fehér piros védő kordonszalag

 nyomvonal jelzőszalag, vagy elkerítő biztonsági szalag,korlátszalag,  10 centiméter széles 500 méter hosszú, fehér alapon piros figyelemfelkeltő mintázattal.

A jelölőszalag Budapesten kapható a 10 ker Keresztúri út 170-ben , 26 forintos méteráron. Csak egész tekercset árulunk, méterre értékesíteni nem áll módunkban....sajnáljuk... Kis mérete és súlya miatt kedvező feltételekkel postázható, vagy csomagküldő szolgálattal, futárral eljuttatjuk önhöz!

A szállítási költség a megrendelt mennyiségtől, illetve annak súlyától függ, sajnos konkrétan nem tudjuk megállapítani a díját.  Mi több, nem mindegy hogy előre utalással  kívánja rendezni az ellenértékét, vagy készpénzben ( utánvéttel) .  Utóbbi kicsit drágább, hiszen a készpénzt is készpénzért kezelik. A készpénz kezelési díj a készpénz mennyiségétől függ.

Többnyire 500 méteres és 250 méteres egység tekercsekbe van felcsévélve , csak egész tekercseket áll módunkban értékesíteni. Méterre nem árulunk fehér alapon piros mintás felirat nélküli jelzőszalagot.

Konkrét megrendelendő mennyiség tudatában kérje ajánlatunkat erre a linkre kattintva: AJÁNLATKÉRÉS MEGRENDELÉS.  Az itt látható űrlap kitöltésével minden kérdésükre választ adunk.

Megrendelés esetén az igényük megfogalmazásának  napja +2 munkanap alatt jut el önhöz a megrendelt termék.  Kisebb nagyobb gondok lehetnek a szállítási határidővel, de többnyire 3 nap alatt a címzettnél van a termék.

nyomvonal jelzoszalag piros feher budapest kereszturi ut

! Elérhetőségünk megváltozott: új címünk 1106 Budapest Keresztúri út 170.

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

TERRA METAL KFT.

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00
T: +36-30-2079400
E-mail: info[kukac]terrametal[pont]hu

Kapcsolat