Vásárolna? +36-30-2079400

Folyókarács kerámiabeton alappal horganyzott hálós ráccsal 10 centiméter széles 1 méter hosszú személyautó terhelésre

10 centimeter szeles viznyelo folyoka szemelyauto terhelesre rendelheto hazhozszallitassal

Kerámiabeton folyóka fenékelem és levehető  horganyzott hálós víznyelő  rács 10 centiméter széles 1 méter hosszú, 2 elemből tevődik össze, alsó lejtés nélküli kerámiabeton folyóka testből és horganyzott hálós rácsból. A sima lejtés nélküli teknő ára 3864 Ft , a lejtés nélküli alsó kifolyásos teknő ára 4755 Ft / 1 méteres darab + ehhez jön a személy autó terhelésnek ellenálló horganyzott hálós rács , melyből egy méter 6040 Forint. A végösszeg a teknő és a rács összegéből áll össze. 

Általánosságban elmondható, egy 10 centi széles személyautó terhelésnek ellenálló folyókából / minden kiegészítő nélkül/ ára:

Bruttó 9904 forint.

Árulunk hozzá egy horganyzott lemezből konfekcionált vég csatalakozó idomot,  ami a 110-es pvc csőhöz vagy pvc idomhoz csatlakozatható, / 3268 Ft/  Lentebb a fotón látható:.

A folyóka test felső széle nem rendelkezik horganyzott peremmel, a hullámos horganyzott és a horganyzott  rácsos betét csak egyszerűen befeszül és felfekszik a beton test 2 párhuzamos pereme közé. Ezáltal maximális terhelése B125 kN-személyautó terhelés.

A horganyzott hálós ráccsal B125 a terhelés, a horganyzott bordás  lemez rács csak A15 Kn terhelést bír el.

 

folyokaracs vegkifolyo elem csatlakozo 110

 

folyoka csatlakozo csonk

 

Szállítási költség fejében futárral , csomagküldő szolgálattal eljuttatom önnek. A szállítási költséget többnyire az igényelt mennyiség össz tömege befolyásolja.

Ha minden megrendelt termék raktáron van, a futár megrendeléstől számítva 2, 3 nap alatt juttatja le önnek.  

Megrendelés esetén legyen körültekintő,  pontosan nevezze meg a rendelni kívánt terméket és darabszámát. Külön kell minden alkotó elemét megjelölni.

- folyóka teknő sima , lejtés nélküli aljazattal   db..

-folyóka teknő alsó kifolyással db...

-folyóka HORGANYZOTT HÁLÓS RÁCS B125 kN db..

-folyóka véglezáró sima horganyzott lapka  db..

-folyóka vég horganyzott 110es csatlakozó csonkkal db..

Megrendelés vagy árajánlat kérés  esetén kérem töltse ki   IDE KATTINTVA, LAP ALJÁRA TEKERVE látható online megrendelő lapot.

További kérdéseikre e-mailben válaszolok.

 

 

 

 

 

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

TERRA METAL KFT.

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00
T: +36-30-2079400
E-mail: szaboistvan[kukac]terrametal[pont]hu

Kapcsolat