1106 Bp.Keresztúri út 172.    Klasszikus kisbolt, nem webáruház.      H-P: 7 - 15.40

                                                                                                                                               2024. május 1. szerda        ZÁRVA
                                                                                                                                               2024. május 20. hétfő         ZÁRVA                                                                                                                                                                                                                                                                   2024. augusztus 20. kedd   ZÁRVA

600 x 600 festett vízóra fedél bebetonozható kerettel zsanérral, fogantyúval és lakatolható füllel

Árakat a lenti  linkre kattintva érheti el.      Keresse a 600 x 600 as festett vízórafedelet.

ÁRLISTA

ÁRA: BRUTTÓ  18 990 FT

bebetonozhato lemez vizorafedel festett 600x600 cseppmintas bordaslemezbol lakatfullel

 

kazanlemez vizorafedel felnyithato lakatolhato budapest

Kedves vásárló, a legfontosabb dolog ezzel a vízórafedéllel kapcsolatban, hogy nem terhelhető!  Csak gyalogos , kerékpáros terhelést bír, azonban a lakatfül, a vízórafedél síkjából való kiemelkedésnek köszönhetően, a gyalogos forgalom nem javallott.Csak zöldterületi beépítésre alkalmas!!

A lemez vastagsága csupán 3 mm, és a fedlap alján nincsenek merevítések. 

Jelenleg szürke színben kapható!!!

Ha személyautó vagy teherautó kerekének nyomvonalába  kellene építeni  és  autójával  rá akar állni, ne tegye !  A kerítés mellett , a tuja alatt, a ház mögött, a kutyaól mellett, a kukatároló mellé beépítheti, de máshova nem. Még akkor sem ha az autó  forduló íve  "csak a sarkára" megy  rá...Kérem ne erőltesse a szerencséjét , ez a vízórafedlap személyautó terhelést nem bír!

Bebetonozható kerete szögvasból készül, erre oldalankét egy betonba süllyeszthető rögzítő fül van heggesztve.  A keretet mindenképp betonba kell ágyazni.  Lakatfüllel van ellátva, ezáltal a rossz emberek  kicsit nehezebben nyithatják ki.

A festett 600 x 600 vízórafedélnek a külső mérete 600 x 600 mm-es ,  a keretnek a lebúvó szabad nyílása 54 x 54 cm.    A betonba ágyazható horgonyfüles keret 30 x 30 profilból készül.

Lentebb tekerve,  a termékeim között talál olyat,  ami  öntöttvasból készült,  60x60 belméretű,   és személyautóval vagy kisteherautóval   terhelhető.

A terhelhető szögletes 600 x 600 mm belméretű vízóra fedlapot ITT LÁTHATJA.

 A 60 x 60 cm acél lemez vízóra fedőt telephelyünkön megvásárolhatja, ha azonban házhoz kéri, IDE KATTINTVA  menü aljára tekerve online megrendelheti. Ugyanezt a felületet használhatja árajánlat kérőnek is, csak az utolsó sorban a megjegyzésben jelezze azt.Rendelés esetén 2, 3 munkanap alatt tudjuk kézbesíteni, azonban a futárszolgálat nevében konkrét kézbesítési időpontot sajnos nem tudunk megnevezni. Online rendelés esetén választhat az előre utalás és a futárnál való fizetés között,  a futárnál csak készpénzben lehet fizetni, bankkártyával nem.   A fizetendő öszeg a vízórafedél árából és a szállítási költségből áll, ezen felül semmi egyéb plusz költség nem terheli önt.  Több darab esetén a szállítási költség a terjedelem és a súly függvénye, kérjük kérjen ajánlatot a KAPCSOLAT menüpontben feltüntetett email-es elérhetőségen.

Ha esetleg kisebb vagy netalán nagyobb vízóra fedélre van szüksége , árlistánkra jut ha az első fotóra kattint.  Biztos vagyok abban hogy megtalálja a megfelelőt!

 

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 172 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy fehér TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

Parkolás a telephely előtt a Keresztúri úton vagy telephelyen belül kijelölt helyen, anyagkiadás a telephelyen belül, raktárosi kísérettel.

M0-ásról a kamionok engedély nélkül megközelíthetik telephelyünket.  Nincs behajtási engedély, a X kerületi ipari zóna elérhető. Orral beállni nem tanácsos, tolatva sokkal jobb.

TERRA METAL KFT.  Víz és csatornaközmű termékek

1106 Budapest, Keresztúri út 172.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00   anyagkiadás 15.30-ig
T:
E-mail:

Kapcsolat

Megrendelés űrlap.