MINDEN, AMI VÍZ ÉS CSATORNAKÖZMŰ!

H-P: 7 - 15:40 | 1106 Bp. Keresztúri út 172.

1106 Bp.  Keresztúri út 172.   Klasszikus kisbolt, nem webáruház. H-P: 7 - 15.40

JÚLIUS 5,  JÚLIUS 12, JÚLIUS 19,   JÚLIUS 26  ZÁRVA  (PÉNTEKI NAPOK)

JÚLIUS  29-től  AUGUSZTUS  11-ig   ZÁRVA   (NYÁRI SZÜNET) 

AUGUSZTUS  19,   AUGUSZTUS   20 ZÁRVA  (ÜNNEPNAPOK)

Műanyag tisztítóakna - vizsgálóakna árak

Aktuális árainkat ebben a táblázatban találja.

Az alábbi árlista  nincs naponta frissítve. Az árak tájékoztató jellegűek, egyes termékeknél az ár változhat! Kérjen konkrét ajánlatot az online felületen keresztül.

tisztitoakna-teljes-arlista-2020-11-26-tol-visszavonasig-ajanlatkeszito-egyben-2024-04-15.xls

 Telken belüli és kerítésen kívüli  Csatornarendszereknél és szennyvíz lefolyó rendszereknél használatos műanyag tisztítónyílások, házi bekötőaknák, amelyek lehetővé teszik a felszíni kémlelést, ellenőrzést, tisztítást, szellőztetést. Három fő tulajdonságáról kapja a nevét, egyik a gerincvezeték átmérője, második a felszálló ág mérete, a harmadik maga a műanyag tisztítóidom kialakítása. Ez utóbbi lehet átfolyós, lehet gyűjtőakna, sarokakna, és egyesítő akna.

A műanyag aknafenékelem gyűjtőakna tipusain belül is elkülöníthetünk jobbról csatlakozó és balról csatlakozó tipusokat , de renszerint ezeket nem tartják raktáron. A 3 ágú gyűjtő 1 elfolyó tipusu szennyvíz és csapadékakna tekinthető univerzálisnak, mivel egy vagy 2 kgem pvc tokelzáróval, kedvünk szerint (és a helyzetnek megfelelően) alakíthatjuk a trutyi folyását. Mivel azt gondolnánk hogy a gerincvezeték és a felszálló ág méretéből adódó kombinációk mindegyikére van egy egy kész műanyag tisztítófenék , a valóságban, készleten csak néhány van. Különbötő szűkítő és bővítő pvc idomokkal átalakíthatjuk ezeket a saját igényeinkre. Ezen műanyag tisztítóaknák legfőbb előnye a könnyű szállítás és  használat, magas stabilitás, csatlakozási pontjain tokos gumigyűrűs ki és beszivárgás mentes kialakítás,ezáltal nem mosva ki környezetéből a földet,  környezeti vegyi hatásoknak ellenálló pp alapanyag, 0,5 bárig nyomásállósság, illetve teleszkópos fedlappal való beépítés esetében teljes tehermentesítés. A tisztítóakna - vizsgálóakna aknafalát nem szükséges utólagos vízzáró anyaggal bekenni, mint a beton aknák esetében. Egyszer beépítve semmilyen utólagos beavatkozást nem igényelnek, a  maró kénhidrogén gázok ezeket az anyagokat nem támadja meg.  A tisztítóakna- vizsgálóakna falán található merevítéseknek dupla funkciójuk van, részben merevíti és stabilan tartja azt, valamint a földbe " horgonyozza", magas vízállás esetén  megakadályozva a felúszást . A tisztítóakna beépítési irányát a folyásfenék alján egy nyíl jelzi.    Tisztítása egyszerű, habár erre igen ritkán kerül sor.  Az alábbiakban bemutatok a legkedveltebb tisztítóakna tipusokból párat. Ezeket meg is lehet venni Budapest Keresztúri út 172 alatt.

 A tisztítóaknák gyártása  tokos csőcsonkokkal történik, fröccsöntéses eljárással vagy rotációs öntéssel, polietilénből vagy polipropilénből.

110-es gerincvezetékre (átfolyós) 200-as felszálló ággal, íves tisztítóakna

kget 110 200 110 tisztitonyilas

 Csatorna tisztító bekötő akna 160-as gerincvezetékre 200 mm.  felszálló ággal, átfolyós

kget 160 200 tisztitoakna

160-as gerincre , 3 ágon gyüjtő tisztítóidom 315 mm átmérőjű felszálló nyílással

fotó

Átfolyós tisztítóakna 160-as gerincre 315 felszálló ággal.

A kép csak illusztráció , az aknafalcső hossza a beépítési mélységtől függ.

 fotó

Tisztítóakna 200 gerincvezetékre 400-as felszálló ággal

fotó

fotó

fotó

fotó

  tisztitoaknak-dren-rendszerhez-110-vagy-16-barkacsolva.pdf.xlsx

sarok-atfolyos-tisztitoakna-csofal-arajanlat.pdf

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 172 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy fehér TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)
Parkolás a telephely előtt a Keresztúri úton vagy telephelyen belül kijelölt helyen, anyagkiadás a telephelyen belül, raktárosi kísérettel.
M0-ásról a kamionok engedély nélkül megközelíthetik telephelyünket.  Nincs behajtási engedély, a X kerületi ipari zóna elérhető. Orral beállni nem tanácsos, tolatva sokkal jobb.

TERRA METAL KFT.  Víz és csatornaközmű termékek

1106 Budapest, Keresztúri út 172.Hétfő - Péntek: 07:00-16:00   anyagkiadás 15.30-ig
Kapcsolat | Megrendelés űrlap