MINDEN, AMI VÍZ ÉS CSATORNAKÖZMŰ!

H-P: 7 - 15:40 | 1106 Bp. Keresztúri út 172.

1106 Bp.  Keresztúri út 172.   Klasszikus kisbolt, nem webáruház. H-P: 7 - 15.40

JÚLIUS 5,  JÚLIUS 12, JÚLIUS 19,   JÚLIUS 26  ZÁRVA  (PÉNTEKI NAPOK)

JÚLIUS  29-től  AUGUSZTUS  11-ig   ZÁRVA   (NYÁRI SZÜNET) 

AUGUSZTUS  19,   AUGUSZTUS   20 ZÁRVA  (ÜNNEPNAPOK)

 Budapesti, csatorna-közmű termékeket forgalmazó cég, 10 kerületi Keresztúri úti telephelyére, teljes munkaidős ( H-P :7 -től 16-ig)  raktáros-eladó-gépkocsivezető  kollégát keres

 Elvárások:

-3 havi próbaidő alatt az anyag ismeret elsajátítása
- termékeink iránti érdeklődés, tanulási hajlam,
- előnyt élveznek a B kat.   vagy targoncakezelői jogosítvánnyal rendelkezők, ( a targonca jogsi hiánya nem kizáró ok)
-átmeneti időre, alkalmi munkavállalóként, egyetemisták is jelentkezhetnek (pl. csőmegmunkáló gép mellett dolgozni vagy anyagkiadásban segítkezni a többi kollégának.)-precíz, megbízható , alkamazkodni képes és csapatban dolgozó kollégát keresünk.


Bérezés:


Nettó 360000 Ft    alap fizetés kézhez   , ha viszont komplexebb feladatok elvégzését is vállalja, akár több is lehet a munkabér, az egyéntől függ.

  Aki komplexebb feladatokat is egyszerre el tud végezni, fejből tudja hogy melyik termék, hol van és hol kell keresni, aki figyeli a készlet fogyást, lejelenti azt, akinek jogsilyam van  vagy tud targoncázni.


Munkavégzés helye:


-1106 Budapest Keresztúri út 172 ,

-Munkavégés intervalluma: Hétfőtől Péntekig : 7-16 között

-Túlóra vagy hétvégi munkavégzés nincs!

-Bejelentett teljes munkaidő. Teljes munkaidős fizetés azokra a napokra, amikor az időjárás nem teszlehetővé munkavégzést.

-Jogtisztán bejelntett bér. Nincs napi vagy heti bér.

 

Buszmegálló a Keresztúri úton, 100 méterre.   Vasútállomás a túloldalon a Jászberényi úton, kb 10 percnyi gyalogútra..

Pécel,  Maglód,  Isaszeg, Sülysáp, Mende, Gyömrő,Nagytarcsa, Kistarcsa, Fót, Dunakeszi  és a 10 kerület  vonzáskörzetéből várjuk a jelentkezőket. Természetesem máshonnan érekző kollégát is szívesen látunk.  Csupán az a tapasztalat, nagyobb távolságokról töbszöri átszálással  és hosszabb menetidővel közlekedő egyének nem  szívesen jelentkeznek.

 

 

Hirdetésünket ITT is láthatja:  RAKTÁROSI ÁLLÁSHIRDETÉS X KERÜLET

 Munka . állás, álláshirdetés, 10 kerület , x kerület, Munka Keresztúri út, állás hirdetés Budapest azonnali kezdéssel, állás kereskedelemben, raktárosi állás, raktárosi munka, eladó

 

terra metal kft telephely

 

img 0474

Szállást nem tudunk biztosítani.

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 172 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy fehér TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)
Parkolás a telephely előtt a Keresztúri úton vagy telephelyen belül kijelölt helyen, anyagkiadás a telephelyen belül, raktárosi kísérettel.
M0-ásról a kamionok engedély nélkül megközelíthetik telephelyünket.  Nincs behajtási engedély, a X kerületi ipari zóna elérhető. Orral beállni nem tanácsos, tolatva sokkal jobb.

TERRA METAL KFT.  Víz és csatornaközmű termékek

1106 Budapest, Keresztúri út 172.Hétfő - Péntek: 07:00-16:00   anyagkiadás 15.30-ig
Kapcsolat | Megrendelés űrlap