MINDEN, AMI VÍZ ÉS CSATORNAKÖZMŰ!

H-P: 7 - 15:40 | 1106 Bp. Keresztúri út 172.

1106 Bp.  Keresztúri út 172.   Klasszikus kisbolt, nem webáruház. H-P: 7 - 15.40

JÚLIUS 5,  JÚLIUS 12, JÚLIUS 19,   JÚLIUS 26  ZÁRVA  (PÉNTEKI NAPOK)

JÚLIUS  29-től  AUGUSZTUS  11-ig   ZÁRVA   (NYÁRI SZÜNET) 

AUGUSZTUS  19,   AUGUSZTUS   20 ZÁRVA  (ÜNNEPNAPOK)

Közmű jelzőszalag, jelölő szalag, korlátszalag

Közmű jelzőszalag, jelölő szalag, korlátszalag

 

Egyaránt használják vízhez, szennyvízhez, gázhoz, elektromos vezetékek és távközlési és telekommunikációs  védőcsövek (elásott pénz)  föld alatti nyomvonalának jelölésére, az előírt szabványoknak megfelelően.  Továbbá munkaterületek , árkok, munkagödrök egyértelmű jelölésére, körbekerítésére. Ez esetben a figyelemfelkeltés a legfőbb cél. Legújabb jelző szalag típus Az OPTIKAI KÁBEL feliratos.

MSZ EN 12613:2009  szerint gyártva.  Hivatalos megnevezése: MŰANYAG FIGYELMEZTETŐ SZALAG , minden típusú föld alatti vezeték jelölésére.

A jelölőszalag polietilén alapanyagú , rendszerint sárga vagy fehér  alapon  fekete vagy kék színű felirattal , 10 centiméter széles 0,085 mm. vastag, 250 vagy 500 méteres kiszerelésben készül. 

Ellenálló a kémiai anyagoknak, szakító szilárdsága pedig 38,11MPa.

Megmértünk egy 500 méteres jelzőfólia tekercset és kicsivel kevesebb mint 4 kilogramm a súlya, reméljük ezzel az adattal könnyebben kiszámolhatja a szállítási költséget, ugyanis ha az ONLINE MEGRENDELŐ  lapot kitöltik, futárral max. 3 munkanap alatt eljuttatjuk önnek. A szállítási költség nem foglalatatik benne a termék árába. A szállítási költség a rendelt mennyiség súlyától függ. 

Régebben kilogrammra értékesítettünk, ma már hosszúságra.   A közmű jelzőszalagok, 250 és 500 méteres egység tekercsekben vannak elkészítve, Csak egész tekercseket értékesítünk!

Ezen tekercs egységeknél kevesebben vagy ezektől az egységektől eltérő mennyiséget nem áll módunkban értékesíteni.  Több tekercs értékesítése lehetséges. Komoly mennyiséget halmozunk fel az igények folyamatos és zökkenőmentes biztosítására, azonban  készletünk folyamatosan változik és véges. Vásárlási szándékukat megelőzően tanácsos az aktuális raktári  állapotról egy igényt megfogalmazi az ÉRDEKLŐDÉS  online ürlepon keresztül.  Válaszolunk.

  Minden igényt , azonnal,  raktárról, a legtöbb esetben ki tudunk elégíteni, azonban kivételek akadnak. Bizonyos termékek gyártása több időt vesz igénybe.  

csatorna szennyviz gazvezetek erosaramu hirkozlo vizvezetek optikai jelzoszalag

jelölő szalag víz közmű vezeték jelzésére , polietilén alapanyagból  fehér alapon kék felirattal , 250 és 500 méteres hosszban

ÁRA: Bruttó 43 forint / méter

jelolo szalag vizvezetek felirattal folia kereszturi

 nyomvonal jelzőszalag, vagy elkerítő biztonsági szalag,korlátszalag,  10 centiméter széles 500 méter hosszú, fehér alapon piros figyelemfelkeltő mintázattal.

A jelölőszalag Budapesten kapható a 10 ker Keresztúri út 172-ben , 43 forintos méteráron. Csak egész tekercset árulunk, méterre értékesíteni nem áll módunkban....sajnáljuk... Kis mérete és súlya miatt kedvező feltételekkel postázható, vagy csomagküldő szolgálattal, futárral eljuttatjuk önhöz!

A szállítási költség a megrendelt mennyiségtől, illetve annak súlyától függ, sajnos konkrétan nem tudjuk megállapítani a díját.  Mi több, nem mindegy hogy előre utalással  kívánja rendezni az ellenértékét, vagy készpénzben ( utánvéttel) .  Utóbbi kicsit drágább, hiszen a készpénzt is készpénzért kezelik. A készpénz kezelési díj a készpénz mennyiségétől függ.

Többnyire 500 méteres és 250 méteres egység tekercsekbe van felcsévélve , csak egész tekercseket áll módunkban értékesíteni. Méterre nem árulunk fehér alapon piros mintás felirat nélküli jelzőszalagot.

Konkrét megrendelendő mennyiség tudatában kérje ajánlatunkat erre a linkre kattintva: AJÁNLATKÉRÉS MEGRENDELÉS.  Az itt látható űrlap kitöltésével minden kérdésükre választ adunk.

Megrendelés esetén az igényük megfogalmazásának  napja +2 munkanap alatt jut el önhöz a megrendelt termék.  Kisebb nagyobb gondok lehetnek a szállítási határidővel, de többnyire 3 nap alatt a címzettnél van a termék.

nyomvonal jelzoszalag piros feher budapest kereszturi ut

! Elérhetőségünk megváltozott: új címünk 1106 Budapest Keresztúri út 172.

csatorna jelzoszalag kek 10 cm szeles

A jelző szalag Bruttó méterára 43 Ft.   Többnyire 500 méteres tekercsekben kapható.

Meg is lehet rendelni, nem kell személyesen eljönni érte.

Megrendelés esetén a web oldal kezdő lapján a MEGRENDELÉS fülre kattintva online leadhatják.   A futár 2, 3 munkanap alatt juttaja el önnek a csomagot

Közműszalag, sárga fekete, hírközlő kábel felirattal 10 centiméter széles , 500 méter hosszú

Postázzuk!

ÁRA: Bruttó 43 forint / méter

kozmuszalag kozmu jelolo szalag msz en 12613 hirkozlo kabel felirattal kereszturi

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 172 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy fehér TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)
Parkolás a telephely előtt a Keresztúri úton vagy telephelyen belül kijelölt helyen, anyagkiadás a telephelyen belül, raktárosi kísérettel.
M0-ásról a kamionok engedély nélkül megközelíthetik telephelyünket.  Nincs behajtási engedély, a X kerületi ipari zóna elérhető. Orral beállni nem tanácsos, tolatva sokkal jobb.

TERRA METAL KFT.  Víz és csatornaközmű termékek

1106 Budapest, Keresztúri út 172.Hétfő - Péntek: 07:00-16:00   anyagkiadás 15.30-ig
Kapcsolat | Megrendelés űrlap