Gömbgrafitos öntöttvas aknafedlap és keret 600mm búvónyílással 60mm magassággal 700 mm legnagyobb külső mérettel B125 kN

JELEN TERMÉKNEK ÁRÁT,  AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA ÉRHETI EL:

ÁRLISTA

 

CIKKSZÁM: OV-AK-600-B125-H60-KOR    -rendeléskor ezt az adatot használják.

Kör alakú öntöttvas aknafedlap 600 mm búvónyílással 60 mm beépítési magassággal, 700 mm legnagyobb külső mérettel., gömbgrafitos öntvényből , szellőzés nélkül, nem folytonos ( szakaszos) rezgéscsillapító betéttel.

Súlya 36,4 kg

Cementhabarcs rögzítésű öntöttvas aknafedlap  kerettel DN 600 B125 kN  , 6 cm beépítési magassággal.

 

Közúti , kamionos terhelésre nem alkalmas!   Személyautó terhelésre IGEN!

aknafedlap 600 buvonyilassal 60mm magassaggal b125kn terheles gombgrafitos ontveny

 

gombgrafitos 600 b125 szemelyauto terhelesre kor alaku fedlap

 

Súly szerinti szállítási költsége, bárhová az országba Bruttó 5000 Forint ( ha előre utalással rendezve van a fedlap ára).

Szállítási költség utánvéttel 500 Forint + további 1800 Forint ( készpénzkezelési díj). A futár 2, 3 munkanap alatt juttatja el önhöz.

Vásárlés esetén a web oldal felsó menüsorjában, a  MEGRENDELŐLAP-ot kitöltve juthat hozzá, vagy ellátogat telephelyünkre. Címünk a KAPCSOLAT menüpontban olvasható.

 

Ne hagyja figyelmen kívül a fedlap keret 4 darab , rugókarnak kialakított mélyedését, melyek meg kell egyezzenek a rugókar fejének pozíciójával, annak érdekében hogy felhúzással oldható legyen. Ha a rugókar feje nem jó helyen fekszik fel a beépített peremre, nem oldható, mert egymással sík felületen fekszenek fel, fedlap betét felhúzáskor a rugókar eltörhet.

A rugókar hossza és a végének ferde ( ékes ) kialakítása, becsapódáskor és kiemeléskor csúsznia kell a fedlap peremen található, 4 darab ékes belső peremkialakítás valamelyikében.

Ha mégis rosszul rögzítették a fedlap betétet, a következőt javaslom:

A beépített fedlap felső felszínén látható a kiemelést , kampózást lehetővé tevő retesz, ami a fedlap betét rugókarral megegyező részén található.
Ezzel átellenben, 180' ban, a keret és betét között célszerszámmal PL. lapos csavarhúzó , feszítéssel ki kell (fel kell emelni) ügyeskedni a fedlap betétet, és kiemelni azt, ott nincs rugókar, nem jelenthet kihívást.
Visszahelyezéskor gondoson válassza meg a rugókar fejének pozícióját a keret belső peremének 4 , előre kialakított mélyedéséhez képest. Így nem kell hogy gondot jelentsen a jövőbeli működtetés.

 

 

Ha úgy ítéled meg , jobban járna a szögletes személyautóval terhelhető vízórafedéllel, itt megtekintheti:

SZÖGLETES, SZEMÉLYAUTÓVAL TERHELHETŐ VÍZÓRAFEDÉL 60 X 60 cm. BELMÉRETTEL

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy fehér TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

Parkolás a telephely előtt a Keresztúri úton vagy telephelyen belül kijelölt helyen, anyagkiadás a telephelyen belül, raktárosi kísérettel.

M0-ásról a kamionok engedély nélkül megközelíthetik telephelyünket.  Nincs behajtási engedély, a X kerületi ipari zóna elérhető. Orral beállni nem tanácsos, tolatva sokkal jobb.

TERRA METAL KFT.  Víz és csatornaközmű termékek

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00   anyagkiadás 15.30-ig
T: 30 / 2079400
E-mail: info@terrametal.hu

Kapcsolat

Megrendelés űrlap.