110 duplafalu részlegesen perforált dréncső tekercsben

Árak az alábbi linken érhetők el.

ÁRLISTA

 

 

CSAK EGÉSZ TEKERCSEKET ÉRTÉKESÍTÜNK.

 

Tekercsben kapható duplafalú polietilén dréncső aminek a különlegessége az hogy nem teljesen körkörösen helyezkednek el felületén a rések , hanem csak részlegesen. Jelen esetben a 4 sorban ejtett rések párhuzamosak egymáshoz,   a teljes felület azaz a 360 fokból  mindösszesen kb  220 fokos felületen vannak elhelyezkedve a cső felületén. Ezáltal a réseletlen felület egy úgynevezett folyásfeneket képez, ami a cső helyes szintezése esetében szabad gravitációsan szinte pillanatok alatt elvezeti a dréncső belsejébe jutott folyadékot. Mivel a cső külső mérete 110 mm abban a szerencsés helyzetben vagyunk hogy a sárga színű pvc csatorna idomok tokos részébe ( ha kivesszük abból a tömítő gumigyűrűt) illeszkedik, ezáltal egy bonyolultabb drén rendszert is össze lehet barkácsolni.  A részlegesen perforált dréncső kialakításával a víz gyűjtése és elvezetése gyorsan és veszteség mentesen történik. Csak beépítésnél a rések fent legyenek, nagyon kell vigyázni!

Az 50 méteres tekercs tekintélyes mérettel rendelkezik,  nagy általánosságban elmondható hogy 170 x 170 x 60 cm mérettel rendelkezik, súlya 50 kilogramm alatti. Szállításnál nem lehet figyelmen kívül hagyni ezt a tényezőt, megfelelő szállító járművel lehetséges a szállítása.

Ára: bruttó 825 ft/m

 

110 duplafalu reszlegesen perforalt drencso

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy fehér TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

Parkolás a telephely előtt a Keresztúri úton vagy telephelyen belül kijelölt helyen, anyagkiadás a telephelyen belül, raktárosi kísérettel.

M0-ásról a kamionok engedély nélkül megközelíthetik telephelyünket.  Nincs behajtási engedély, a X kerületi ipari zóna elérhető. Orral beállni nem tanácsos, tolatva sokkal jobb.

TERRA METAL KFT.  Víz és csatornaközmű termékek

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00   anyagkiadás 15.30-ig
T: 30 / 2079400
E-mail: info@terrametal.hu

Kapcsolat

Megrendelés űrlap.