Kábel védőcső árak

 

 

 kabelvedocso-arak-2019-09-01-től2.xls

 

Tekercsben kapható duplafalú (kívül bordás, belűl sima) polietilén alapanyagú kábelvédőcső, elektromos és távközlési vezetékek mechanikai védelmére, 40mm-es külső mérettől 200mm-es külső méretig, behúzószállal!

FONTOS!  Ezek a flexibilis duplafalú csövek csak és kizárólag mechanikai védelem vagy szellőzés céljából építhető be, nyomást vagy vákumot  szilárd anyag, vagy emelkedett hőmérsékletű ( 40 fok feletti)  közeg szállítására, továbbítására nem használható. A vegyszerek, tüzelőanyagok, alkoholok szállítására úgyszintén alkamatlan. Ha a felsorolt termékek vagy műveletek céljából vásárolna flexibilis csövet ITT KERESSE  

A felxibilis kábelvédőcsövet méterre is értékesítjük!

 

A kábelvédő cső  50 méteres tekercsben kapható a 40 mm külső átmérőjű és a 160 mm külső átmérőjű tekercsig , a 200-as már 25 méteres tekercsben kapható. Ahogyan már olvashatták kettős falszerkezetű a cső, van egy külső hullámos és van egy belső sima felülete, az 50 méteres tekercs egyik végén gyárilag, tokos karmantyú van.  A tokos karmantyúban nincs tömítőgyűrű tehát a csövek összeillesztése nem vízhatlan.

A rugalmas kábelvédőcsövet főként az ipari elektromos és telekommunikációs vezetékek mechanikai védelmére használják, fő előnye a merevfalú védőcsövekkel szemben hogy a körszelvény deformálódása nélkül kis ívben hajlítható, az egyenlőtlen  nyomvonal vezetésre a legalkalmasabb.

A földből kiálló vezetékek végeit a szilárd szennyeződés elkerülése okán kupakkal, fóliával  vagy geotextíliával védeni kell!

 

Megközelítés

Budapesten, a Keresztúri út 170 alatt, keress egy beton elemes kerítést, fölötte nagy TERRA METAL felirattal. (Örs Vezér térről, 67 busszal, Díszítő üzem megállótól 100 méterre.)

TERRA METAL KFT.

1106 Budapest, Keresztúri út 170.
Nyitvatartás: Hétfő - Péntek: 07:00-16:00
T: +36-30-2079400
E-mail: info[kukac]terrametal[pont]hu

Kapcsolat